Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miert szeretnek...

Az emberek miert szeretnek fogadasokat kotni? Nem fognak meggazdagodni abbo ha focira vagy lovakra tesznek. Most raksz ra 5ezret es lesz 10. Az eleted ettol nem valtozik meg. Megis miert?

Figyelt kérdés
2024. márc. 13. 08:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#7:

Jó, nem kell 50x leírnod másképpen ugyanazt, elsőre is megértettük.

2024. márc. 13. 09:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Ilyen ez a szerencsejáték függőség.

Egyébként igen, 99%-ban mindig a bank és a kaszinó nyer. Így bőven megéri nekik, az embereknek összességében meg nem.

2024. márc. 13. 09:20
 13/14 anonim ***** válasza:

A fogadás egy ősi szokás, aminek a pszichológiáját jól ki lehet használni a különböző szerencsejáték fogadásokban is, csak ott a szervezők biztosra mennek.

A fogadás alapvetően ne más, mint egy "nekem van igazam" játék, aminek sokszor jelentéktelen a tétje, de van tét.

Ezt a játékosságot megtoldva a meggazdagodás lehetőségével, annak az illúziójával ejtik rabul az arra fogékonyakat a szerencsejáték fogadásokkal.

Tisztában vannak azzal, hogy a meggazdagodásra az esély minimális, de szeretnek fogadni, az is "nekem lesz igazam" játék.

2024. márc. 13. 11:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert vannak, akik csakis a "Győztem!" pozícióban tudnak gondolkodni,, átérezni ezt az állapotot számukra nagyon fontos.
2024. márc. 13. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!