Tapadó szomszédokat hogy kezelnétek?
Nem szeretnék nagyon hosszan írni, de a lényeg hogy lassan 2 éve új szomszédaink lettek. Ahogy összeismerkedtünk, utána heti szinten egyre többször jelennek meg nálunk, és mivel a férjem kapható erre, ő is ugyanúgy átmegy hozzájuk. Eleinte még nekem is jó volt, hogy vannak a közelünkben, akikkel szorosabb lehet a viszony, de már kezdek besokallni...
Nem egyszer volt már rá példa, hogy elmentünk pár napra pihenni, épp hogy hazaértünk, már jöttek át hozzánk kíváncsiskodni, csacsogni és még sorolhatnám.
Munka után késő du. hazaérve azt se tudom mibe kezdjek bele, mert otthon is van mit tenni, a gyerekemmel tanulni, stb. A párom természetesen ezekbe nem veszi ki a részét.
Nekem ez a folytonos összejövetel nem hiányzik, a páromnak már többször szóvá tettem, olyankor csak megorrol rám.
A szomszédunk női tagja kisgyerekkel van otthon ráadásul, és sokszor van arra is példa, hogy munkából hazaérve a párommal cseverészik, vagy nálunk tölt 2 órákat hétköznap délutánonként is akár
Sajnálom, hogy még mindig nem álltál a sarkadra és mondtad el, hogy neked ez nem felel meg. Más út nincs, ha megsértődnek így jártak.
Ha nem te kérdezted az elmúlt egy évben, akkor is érvényes a válaszom, le kell őket koptatni, először finoman, ha nem értenek a szép szóból, akkor durván. Neked is szükséged van magánéletre.
Én úgy oldottam meg hogy a szomszéd férjét megkérdeztem hogy miért akaszkodik ennyire rá a páromra a neje?
Ennyire fszhiánya van? Kezelgesse már ő vagy vegyen neki vibrátort.
Nah lett belelőle vita rendesen. Neki is akart menni az utcán a páromnak a pasi. Lehet tényleg alakulóban volt valami.
Mindegy, azóta lekoptak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!