Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért nem egyenesek?

Az emberek miért nem egyenesek?

Figyelt kérdés
Miért nem mondják meg ha nem akarnak foglalkozni a másikkal, miert mondják az ellenkezőjét, miért beszélnek félre miért nem mondanak ki mindent egyértelműen?
2024. márc. 11. 18:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

2#-es és 4#-es kommentelő vagyok. Srry nem akarom végigspammelni a topikot. Sokszor másokban láttam a hibát, nyilván senki sem tökéletes.

De mostanában elkezdtem magamon gondolkodni, hogy mennyi mindenben kéne fejlődnöm. Szerintem a többi ember lehet túlfejlődött, meghaladott engem, vagy nem tudom hogy fogalmazzak.. Valószínű ez állhat mögötte.

Én is sokszor voltam bunkó másokkal. Ugyanakkor nyilván szeretetért sem akarok koldulni, mert az meg elég méltatlan... 😕😕

2024. márc. 11. 18:55
 12/18 Darius- ***** válasza:
49%
Gyávák vagy félnek a konfrontációtol. Persze savazni jó. Próbáld lebuktatni vagy mondd neki hazug és gyáva vagy. Én megmondom mindig az igazat, sosem alakoskodok.
2024. márc. 11. 18:56
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Az megint kérdés mi az áltatás.

Ha valaki szimpatikus nekem mint barát, haver. Szívesen elmennék vele mondjuk havi egyszer valahova, ha éppen nincsen senki más. Szarul hangzik? Lehet.

De nem vágyok arra, hogy minden nap beszéljünk, minden nap írjon, minden nap menjünk valahova.

És sokszor ez van, hogy ha nem vagy 0-24-ben elérhető akkor jön a hattyú halála, meg ne beszéljünk többet. És nem feltétlenül arról van szó, hogy nem vagyok egyenes, hanem arról, hogy a másik ember többet képzel bele az ismeretségbe mint amennyi abban benne van.

2024. márc. 11. 19:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Félnek a megítéléstől.És hát van is alapja sajnos.
2024. márc. 11. 19:05
 15/18 anonim ***** válasza:
73%
Ha az igazat mondom, és félreértik, akkor hazudtam.
2024. márc. 11. 19:13
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

13# " A másik ember többet képzel bele az ismeretségbe mint amennyi abban benne van".

Igen, sajnos ezt a hibát már többször elkövettem. De már nem veszem úgy magamra, mint régen, úgymond tudom kezelni, hogyha valaki nem akar tőlem semmit, maximálisan tiszteletben tartom.

Amúgy sokszor én sem voltak korrekt emberekkel, velem se voltak mindig azok.. Ha pedig kedves valaki velem, akkor én is kedves vagyok vele, ha meg valaki bunkó, akkor maximum vállat vonok, ennyi.. Az is lehet, hogy csak nem érdeklem, de nincs velem személyesen baja.

Én a tiszta lap híve vagyok. Nyilván nem kell mindenkivel jópofizni. De mégis nyitott szívvel érdemes a másikhoz állni. Nem akarok mindenkivel barátkozni, viszont a kedvességet mindenkinek megadom.

2024. márc. 11. 19:25
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Félnek, de ők sem tudják, hogy mitől. A konfrontálódástól vagy nem tudni mitől.
2024. márc. 11. 19:59
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondom őszintén, de az emberek nagyrésze egyszerűen ezt nem tudja jól kezelni. Pont a napokban volt rá példa, egyhetes ismerkedést leszerettem volna normálisan zárni mert éreztem, hogy nem egymást kerestük. Normálisan elmondtam neki, erre jött a hiszti…továbbra is megfogom mondani, ha ilyen vagy, de jó lenne ha megtanulnák az emberek ezt kezelni.
2024. márc. 12. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!