Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » "Mert én ilyen vagyok." Más...

"Mert én ilyen vagyok." Más is találkozott már ezzel a mondattal a kapcsolatai során?

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyok benne sgy melegkapcsolatban, és párommal sajnos elég gyakran összeveszünk. De ilyen aprósagokon. Pl ő sokkal igényesebben mosogat, én is odateszem magam, de mindig megkritizál, meg hogy ehhez nem kell két diploma (neki egy sincs), hogy valaki foltmentesen elmosogasson. Erre én gyakran így válaszolok: "mert én ilyen vagyok" amire gyakran az a reakció, "hát én meg ilyen" (aki minden aprósagon ki tud akadni.

Más is ismeri ezt? Tényleg nincs bennem rossz szándék, de én gyakran működöm gyereküzemmódban, van hogy nincs kedvem semmihez, hétvégén legszívesebben pihennék, mikor a párom már 7-kor süti a gofrit.

Hogy tudnánk ezt a konfliktust megoldani? Általában mindig engedelmeskedem, még ha (reggelikészítés) érzem utána, hogy mennyivel jobb lett volna aludni.

márc. 11. 08:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
8) a konyhaba nem fer be.
márc. 11. 18:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Candy Trio

Egyben sütő, mosogatógép, gaztuzhely.

Megoldast keresd, ne a kifogást.

márc. 11. 18:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Gaztuzhely megvan, jo draga volt. Ezt a reszet elengedtuk ebben a lakasban.
márc. 11. 20:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez a monat engem rendkívül bosszantana. Ne mondd ezt, ugyanennyi energia kell ahhoz, hogy azt mond "várj, megjavitom" és áttörlög mégegyszer. Ahhoz, hogy hosszú távon együtt maradhassatok változnotok kell egy kicsit mindkettőtöknek.
márc. 11. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!