A gyerektelenség is ronthatja a kapcsolatot. Mert amúgy miért lennénk együtt hosszú ideig? Jóképű pasit találok. Utazópartnert találok. Sport partnert találok. Lakótársat is. Férjet is. De ugyanez pasi szempontból is igaz csajokra.Egyedül a gyerek csinál családot belőlünk.
márc. 11. 10:33
12/34 anonim válasza:
Talán azért, mert szeretitek egymást. Már ha ez felmerült benned egyáltalán. Elég érdekes felfogásod van, hogy szerinted egy gyerek mellett lesz csak értékes egy kapcsolat. Szóval neked kvázi semmi sem fontos, csakhogy kölyköd legyen. Szép...
márc. 11. 10:42
13/34 anonim válasza:
NEM!!!
márc. 11. 11:16
14/34 anonim válasza:
Eléggé paradox, hogy itt a gyakorin mennyi gyerekfóbiás önző figura próbálja osztani az észt a gyerekvállalás témájában :-D
De a kérdésre válaszolva: egy gyerek megszületése a párkapcsolati problémákat nem oldja meg, viszont ostobaság lenne kijelenteni hogy csak "gerlepárok" alkalmasak a gyerekvállalásra. Főleg hogy sok fiatal pár hajlamos túlreagálni olyan dolgokat, amiknek pár évvel később már semmi jelentőségük nem lesz. Egy gyerek születése azért általában képes igazi családdá kovácsolni a legtöbb házaspárt, a laza élettársi kapcsolatokat kevésbé.
márc. 11. 11:31
15/34 anonim válasza:
Persze, biztos ezért van ennyi mozaik család, meg elválás a házastársak közt, mert a gyerek annyira összekovácsol.
márc. 11. 11:38
16/34 anonim válasza:
minimum 20 oldalnyi komment indul.
márc. 11. 11:43
17/34 anonim válasza:
14esnél a pont. Illetve felmerül a kérdés,hogy ha annyira imádod a párodat,hogy kész vagy vele leélni egy életet,akkor gyereket miért nem akarsz tőle? Mert persze nyilván nem csak egy random gyereket akar az ember. Hanem élete szerelmétől akar gyereket. Én sem akartam gyereket,míg meg nem ismertem a páromat.
márc. 11. 11:48
18/34 anonim válasza:
Aki nem akar gyereket, az pártól függetlenül nem akar. Mi ezen olyan bonyolult?
Nem minden ember akar szaporodni. Olyan fura, hogy van több dolog az életben, mint kitolni egy kölyköt?
márc. 11. 12:40
19/34 anonim válasza:
És akkor az együttléteket hogy kell elképzelni? Hisztériáztok utána h fujj,csak nehogy gyerek legyen belőle? :D tök romantikus. Ezért felesleges együtt élni egy ellenkező neművel.
márc. 11. 13:36
20/34 anonim válasza:
Elég beteges, hogy szerinted csak azért van értelme "együttélni egy ellenkező neművel" hogy abból gyerek legyen. Nem mindenki mozog az állatok szintjén. Persze megértem, bizonyos korszakban és társadalmi retegekben ez a szokás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!