Van itt olyan rajtam kívül, aki azt érzi, hogy sosem volt huzamosabb ideig boldog?
De tényleg nem... Maximum ilyen rövidebb időszakok erejéig..
Voltak szép, vidám momentumok, de huzamosabb ideig, tartósan sosem voltam boldog, mert mindig összejött valami gebasz..
Sosem voltak tartós barátságaim sem. Gyerekként nem tudtam beilleszkedni a többi normális gyerek közé, én voltam a csendes és furcsa kölyök.
Míg mások a társaikkal játszottak, videójátékoztak egymással, fociztak, én mindig egyedül voltam, mint valami 🐎🌳sz..
Utálom ezt a bélyegét. És a csendes, furcsa még a szebb jelzők voltak.. Egy marék szárított molylepkét nem ér az életem.
Én mindig csak rövid ideig. Sokáig nem találtam megfelelő munkahelyet és megfelelő kapcsolatot. Amikor távkapcsolatban rövid ideig boldog voltam, akkor a távkapcsolattal jöttek gondok és szét is bomlott a kapcsolatunk - kétszer. Amikor megtaláltam az Igazit, egy erőszakos szószkeverő elmarta tőlem és 2 éven át küzdöttem. Pokolt éltem meg. Visszaszereztem és boldogok vagyunk, de mindig történik valami. Folyamatosan feszült vagyok, soha életemben nem voltam nyugodt.
35/F
Elcsépelt dolog,de a hozzáállásoddal is javíthatsz a sz.r helyzetek megélésén/túljutásán.Saját tapasztalat.Visszatekintve a rossz időszakaimra mindig sokkal drasztikusabban éltem meg-persze tényleg komoly dolgokról volt szó,de ahelyett,hogy elsüllyedtem volna az általuk okozott lelki nyomorban összeszorított foggal cselekednem kellett volna,így nagyobb hatalmam lett volna a történések felett,sokszor egyik rossz azért gyűrűzik át egy másikba,mert közben semmit nem változtatunk az alaphelyzeten.Visszatekintve ez sokkal fájdalmasabb,mint maguk azok a dolgok,amik kívül állnak rajtunk.Ma már így élek és rendbe jöttek a dolgaim.Persze keserű visszagondolni,hogy az embernek lehettek volna felhőtlen gyerekkora/20-as évei,és sok lehetőség,ami a belső szenvedés miatt elúszott,de ezt ki kell zárni és a jelenbe/jövőbe maximálisan belefektetni az energiát.
Van lehetőséged cselekedni.
De tényleg fura amúgy.. Huzamosabb ideig sosem voltam boldog.. Mindig közbejött, vagy közbeszólt valami.. Vagy semleges állapotban voltam nagyrészt, vagy szarul, de inkább szarul..
Mondhatni amikor jól éreztem magam, az volt a kevés kivétel.. Gyerekkoromban egy csomó szép emlék maradt ki.. A kortársaimmal nem barátkoztam..
Soha nem is éltem igazából... Egyszerűen rosszul működöm, rosszul vagyok összeszerelve. Nem vagyok normális.
#13! És ez ok arra, hogy eltaszítsd magadtól az örömöket, a boldogság lehetőségét? Mert ezt csinálod! Mindig félig üres a poharad, sosem félig tele! A helyes hozzáállás, hogy "csak a szépre emlékezem"!
"Mit fekszel itt? Egy világ zúg körülötted, s neked üres a szíved!"
Gyere, annyi minden vár rád!
Kérdező, vannak olyan dolgok, hobbik, tevékenységed az életedben, amik boldoggá tesznek, amik örömet adnak? Tudom, hogy nemcsak ilyenekből áll az élet, de hátha ezek az apróbb örömforrások segítenek a rosszabb időszakon átlendülni. Pláne, ha ezek a dolgok sokszor vannak jelen.
Viszont.. még ezek mellett is átérzem a helyzetet. Amikor végre kezdenek úgy igazán beindulni a dolgok, pozitív dolgok történnek inkább túlsúlyban, olyankor szokott jönni valami jókra negatív, ami elég szépen, és tartósan lehúz engem is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!