Milyen embert nevezel nyominak?
Figyelt kérdés
Fontos megjegyezni, hogy nem a beteg emberekre gondoltam ezalatt... Mások véleményére vagyok kíváncsi, ők mi alapján használják a szót.2024. márc. 7. 08:44
1/8 anonim válasza:
Én semmilyet, ezt leginkább a jellemzően nagyarcú nők szokták a férfiakra mondani nagy előszeretettel.
3/8 anonim válasza:
1
Pontosan.
Rám is ezt mondta nemrég egy "nagyarcú" kollegina. Egy mondatot nem beszélt még velem addig... Késobb, miután beszélgettünk egyszer (akkor még nem tudtam, hogy ez a véleménye rólam), állítólag elismerte annak a kolleganőnek, akivel jóban vagyok, hogy "ahhoz képest egészen normális vagyok" 😅
Elvileg attól fosott, hogy majd nyomulni fogok rá - nem kicsit el van szállva magától 😀
Meg hát ronda vagyok és alapvetően nem túl bőbeszédű.
4/8 anonim válasza:
Akik a parasztoznak,mikor a paraszt ember mindenhez értet a világon.
5/8 anonim válasza:
Én hallottam már nagy arcú nő szájából a "puhapöcs" kifejezést is.
6/8 anonim válasza:
Hát nálunk középsuliban, a csendes kölyköket hívtuk annak, akik nem mertek kiállni magukért, inkább meghúzva magukat próbáltak nem feltűnést kelteni.
7/8 anonim válasza:
Én a lelki nyomorékokat, akik rohadnak a rosszindulattól, frusztráltságtól és irigységtől, és nem bírják ki, hogy egy napig is ne áskálódjanak valaki ellen.
8/8 Senior Séf válasza:
Senki sem nevezek nyominak. Nekem nem fegyverem a személyeskedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!