Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan látod a világot 5 év...

Hogyan látod a világot 5 év múlva?

Figyelt kérdés
Hogy képzeled el?
2024. márc. 4. 22:24
1 2 3 4
 21/35 NTBS ***** válasza:
100%
Meg nehezebb lesz az élet!
2024. márc. 8. 15:10
 22/35 anonim ***** válasza:
46%

Rengeteg oltott fog elhunyni "tragikus hirtelenséggel". Szívmegállás, infarktus, agyvérzés, trombózis, turbórák stb. Akinek 3-4 pf❗zere van már valószínű nem lesz az élők sorában. Állítólag a k!nai volt az egyetlen védőoltás, és szinte teljesen veszélytelen.... de azért azt sem adatnám be. Ha esetleg nem tűnt volna még fel valakinek rengetegen halnak meg. Sajnos! :( Ez a szám vagy halálozási ráta csak növekedni fog. Mivel 1,5 milliárdra szeretnék lecsökkenteni az emberiséget, hogy pontosan mikorra nem tudom . Van aki váltig állítja, hogy 2030-ig, vannak akik szerint 2050-ig. Valójában amikorra sikerül a világelitnek. Ennyi embert kiírtani pontos időre, nem azt állítom, hogy lehetetlen, de nem kis feladat. A tudatlan, agyhalott zombi tömeg nem, hogy mit sem sejt ebből, és kiröhögi, aki elondja az igazat, de még lelkesen asszisztál is hozzá, az előírások, értelmetlen szabályok betartásával lásd pandémia. Amikor lesz a következő mindegy hányan lázadnak, addigra olyan control rendszert építenek ki, pláne, ha már csak elektronikus pénz lesz.... szóval aki nem lesz hajlandó betartani, az ótvaros intézkedéseket annak egy gombnyomással kikapcsolják vagy letiltják átmenetileg a bankkártyáját, és már meg is "bénították" az illetőt.

Szóval azt jósolom, hogy még több lesz a hülye szabály, még nagyobb a kontroll, és nagyon sokan a jelenlegi szeretteink, ismerőseink, rokonaink, és munkatársaink közül már nem lesznek életben. Ill. még fejlettebb lesz a technika...

2024. márc. 8. 19:46
 23/35 anonim ***** válasza:
Ui.: amíg még van rá lehetőségem szerintem kiköltözök egy lakatlan szigetre... 😅😁🌊🐢🐟🐚🏝
2024. márc. 8. 19:50
 24/35 anonim ***** válasza:
31%
#22 Nem az oltatlanok lesznek a túlélők...
2024. márc. 8. 20:00
 25/35 anonim ***** válasza:
#24 hanem kik? Te hogyan látod? Szerinted mi lesz 5 év múlva? Szívesen meghallgatom az enyémmel teljesen ellentétes véleményeket is. Őszintén érdekel, hogy a ma élő embertársaim, hogy látják a világot. Miben bízol, a tudományban, az ovosokban? Értem, hogy sok agyrém konteó van, az ember szinte belezavarodik, de ha más érvem nem lehetne, csak egyetlen egy, azt mondanám, hogy nem adatnék be magamnak olyan oltást, ami még kísérleti stádiumban van..
2024. márc. 8. 20:50
 26/35 anonim ***** válasza:
*orvosokban
2024. márc. 8. 20:50
 27/35 anonim ***** válasza:
48%
#25 Az oltottak. Már szimpla logikával is egyértelmű, hogy nem az éli túl, aki a "rendszer ellensége". Sőt, elsők közt leszünk (én is oltatlan vagyok). Ne dobálózz azzal, hogy halomra halnak majd az oltottak, mert ez így nem igaz. Senki sem ússza meg. Te sem, én sem.
2024. márc. 8. 21:16
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

#27 Abban tökéletesen igazad van, hogy a rendszer ellenségei vagyunk! És ha picit megfontoltabb lennék, soha, sehol, semmilyen oldalon nem fejtettem volna ki erről a véleményemet. Nem állítom, hogy minden oltott meg fog halni. De az oltás sokak szerint egy biológiai fegyver. Az mrns módosítja a DNS-t, ha úgy tetszik belepiszkál. Na most a DNS máig egy megomdatlan rejtély a kutatók előtt. Nem sikerült teljesen 100%-ig megfejteni. Ebből adódik a kérdés: akkor még is hogyan merészeltek belepiszkálni? Mérhetetlenül nagy arrogancia és felelőtlenség volt részükről! Akik felvették azok részéről meg balgaság, ez az én véleményem. És nem kérek a mellékhatásokból köszönöm szépen. Abból a szempontból viszont megint csak igazad van, hogy nem szép dolog, és nem valami empatikus azzal dobálózni, hogy minden oltott meg fog halni. Nem szeretnék másokra ráijeszteni. Így is elég a bajuk, sokan panaszkodnak, hogy megbánták... szóval oda kell figyelnem.

Logikus, hogy először azokat "likvidálják", akik nem illeszkednek bele sehogyan a rendszerbe, de az igazság, hogy több millióan vagyunk világszerte, ez meg baromi nagy meló lenne. Gondolom kidolgoztak már erre is valamit. Pl. Fema táborok. De szerintem pillanatnyilag annyira el vannak telve maguktól, hogy az ilyen kis emberekkel mint mi nem foglalkoznak. Hiszen nincs semmi hatalmunk. Nem tudjuk megváltoztatni a gondosan kiépített rendszerüket.

2024. márc. 8. 21:33
 29/35 anonim ***** válasza:
62%

"Ezt a hírt nem hozza le a sajtó:Tragikus hírtelenséggel meghalt Dr. Pharb Akhur a jemeni orvosi egyetem professzora. A fő kutatási témája az MRNS vakcinák DNSre gyakorolt hatása volt. Két héttel a halála előtt így nyilatkozott a nemzetközi orvosi szaklapnak: Átütő eredményeket értem el az MRNS vakcinák DNSbe épülő nanorészecskék kutatása során. Bizonyított, hogy az MRNS a DNS láncon komoly változásokat eszközöl, a Dns frekvenciáját elhangolja, így lerövidíti a DNSbe kódolt várható élettartamt és az örökítóanyag módosításával az emberi faj hibridizációját készíti elő.

Noha Dr. Akhur független kutató volt, a Biotech Inc. a saját halottjaként tartja számon. A holtestet Jemenből isneretlen helyre szálították. Vajon miért?

Forrás: Nemzetközi orvosi szaklap"

2024. márc. 8. 21:44
 30/35 anonim ***** válasza:
60%

"Na most a DNS máig egy megomdatlan rejtély a kutatók előtt. Nem sikerült teljesen 100%-ig megfejteni. Ebből adódik a kérdés: akkor még is hogyan merészeltek belepiszkálni? Mérhetetlenül nagy arrogancia és felelőtlenség volt részükről!"

Nem ismered őket eléggé. Rengeteg mocskos dolguk van. Nem "felelőtlen" volt, amit csináltak (inkább undorító), mert cél van mögötte, nem kísérleti jellegű szórakozás. Rég túl vagyunk a kísérleteken, már csak élesben mennek a dolgok. 2012-es Global Future 2045 kongresszusra keress rá. Ha kell eltudom küldeni magyar felirattal. Régóta dolgoznak a technológián és a cél egy "új ember" társadalom létrehozása. Lényegében a kezdetét látod annak jelenleg, ami 2050 körül lesz és amiről a kongresszus előadása szól.

2024. márc. 8. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!