Este elalvás előtt átszoktad gondolni, hogy alakulhatott volna másképp ez a nap?
Figyelt kérdés
márc. 4. 13:53
11/13 anonim válasza:
Volt, hogy igen, de lemondtam róla, mert kigondoltam, hogyan lehetne másként cselekedni, aztán mégsem úgy teszek sosem.
12/13 anonim válasza:
Kicsit máshogy. Igyekszem a nap szép és jó dolgait összeszedni. A napsütéstől, a kutyasétáltatás jópofa vicces részén át, a fincsire sikerült vacsoráig, minden apróságot.
13/13 anonim válasza:
Változó, mire gondolok elalvás előtt.
Van, hogy az aznapi pozitív dolgokat pörgetem végig magamban, van, hogy a következő napom és annak legfontosabb mozzanatait rágom át, de olyan is van, hogy egy igencsak kitalált világot, kitalált karakterekkel képzelek el.
Próbálok nem negatív, rossz dolgokat előhívni elalvás előtt, de nem mindig sikerül elkerülni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!