Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tanácsolják olyan...

Miért tanácsolják olyan embernek azt, hogy legyen önbizalma, aki nem rendelkezik előnyös tulajdonságokkal?

Figyelt kérdés

Pl nem szép, rossz testalkata, alacsony, buta, mentális beteg, fizikai beteg stb.

Szerintem ez csak önámítás, ha valaki nem születik pozitív tulajdonságokkal, sosem lesz sikeres, elégedett magával.

Általában pont a rossz tulajdonság miatt nincs önbizalma és ezen nem lehet változtatni.

Amin lehet az max az, hogy már nem foglalkozol annyira mások véleményével, mert elfogadod a tényt, hogy, neked ennyi jutott.

2024. márc. 4. 05:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Javaslom nézz utáni Nick Vujicic-nek. Rögtön látni fogod, hogy az állításod hibás.
2024. márc. 4. 05:15
 2/15 anonim ***** válasza:
92%

Az ilyesmi fejben dől el.

Stephen Hawking béna volt, III. Richard púpos, Stevie Wonder vak, Beethoven süket, de csak vitték valamire.

2024. márc. 4. 05:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyit tud tenni, hogy saját maga, mindenkitől függetlenül elfogadja a hiányosságait, és azokat, akik a külseje, esze, egészségi állapota, magassága miatt leszólják, meg tudatosan kizárja az életéből.
2024. márc. 4. 05:46
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Nick Vujicic egy putyinista, orbán seggnyaló barom, kérlek ne példálózzunk vele!
2024. márc. 4. 05:48
 5/15 anonim ***** válasza:
78%

"ha valaki nem születik pozitív tulajdonságokkal, sosem lesz sikeres, elégedett magával."

Amikor megszületsz nincsenek tulajdonságaid.

Ez a kérdés csak egy sírós, önsajnáltatós kérdés.

Kérdező, sírás helyett hány pszichológiai és önfejlesztő könyvet olvastál el?

Te magad vagy életed alakítója.

Kinek mi a szép? Testtartáson lehet javítani. Alacsonyság mit jelent? Buta? Fejleszthető, lehet tanulni, de tudom, inkább csak lusta vagy. Mentális betegséggel jársz szakemberhez és ha igen, akkor teszel is azért, hogy meggyógyulj, vagy csak az orvostól várod a csodát? Fizikai betegség mit jelent?

Ajánlom az alábbi szerzők műveit elolvasni: Louise L. Hay, Rhonda Byrne, Csernus Imre, Almási Kitti, Bagdi Bella. YouTube-on is találsz hozzájuk hanganyagokat.

A saját életedért egyedül csak te vagy a felelős, senki más!!!!

2024. márc. 4. 05:55
 6/15 A kérdező kommentje:

Az alacsonyság azt jelenti, hogy ha 160 cm vagy, hiába sportolsz, 10ből 9 nő nem fog férfiként tekinteni rád, így hiába lesz önbizalmad, mert edzel, jól nézel ki, de a siker így is elmarad.

Hiába végzel el bármilyen iskolát, ha rosszak a szociális készségeid, nem fogsz tudni érvényesülni, eltaposnak.

Lehet önbizalmad, hogy van 3 diplomád, de profitálni nem fogsz belőle.

Ahhoz, hogy legyen önbizalmad, az alap problémának kellene megváltoznia, de sok esetben ez nem tud, nem fog.

Ez olyan, amikor valaki drága ruhától önbizalmat érez, de sosem lesz pénze rá.

Túl sok energiát kell befektetni és a siker ehhez képest minimális, így nem csoda, hogy nincs motiváció.

2024. márc. 4. 06:14
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne írjuk le magunkat.
2024. márc. 4. 06:19
 8/15 anonim ***** válasza:

Én nagyjából egyet értek.

Akik előnyösebb külsővel rendelkeznek azoknak persze, hogy nagyobb a pozitív élményük.

Akik okosabbak mert vannak olyanok azok, azzal tudnak előrébb jutni. Ez sem adatik meg mindenkinek.

Nagyon nehéz úgy önbizalomhoz jutni ha az ember mindenhol csak elutasítást kap.

Lehet sportos izmosabb alkatod ez lehet minden gond nélkül.

De a fejedet és az agyadat nem tudod jobbra cserélni.

És ezen nem fognak könyvek, okos emberek, biztató emberek segíteni, ezen csak az segíthet ha az ember elkezd megélni pozitív élményeket visszajelzéseket.

2024. márc. 4. 06:31
 9/15 A kérdező kommentje:

Pontosan.

De mivel ez elmarad, mert továbbra sem vagy elég jó, így még depressziósabb leszel, mert kigürizted a beledet, és elhitted, hogy felveheted a versenyt olyanokkal, akik előnye behozhatatlan.

2024. márc. 4. 06:54
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Noss én már tettem eleget próbáltam mindenhol mindent, de mivel semmi pozitívat nem kaptam mindenhol csak hátránnyal jöttem ki, így beletörődtem a helyzetembe.

Szóval eljutottam odáig, hogy kész ennyi jutott. Így már nem foglalkozok vele.

2024. márc. 4. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!