Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Budapest vs vidék , különbség?

Budapest vs vidék , különbség?

Figyelt kérdés
Nem értem , hogy “ vidék” és Budapest között mi a különbség , emberi mentalitásban … esztergomi vagyok, világ életemben rengeteget jártam fel Budapestre , rengeteget buliztam , dolgoztam Esztergomban . Semmi különbséget nem vettem észre részemről , a budapesti barátaim és köztem sincsen különbség mentalitásban . Nem értem , hogy mi a differencia :D

márc. 1. 09:02
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Amúgy eleve Budapest és Budapest között is nagy eltérések vannak. Gyakorlatilag több településből van összeolvasztva. Teljesen más egy belváros mint egy külső pesti kerület vagy Budai oldal.

Vidéken szintén ugyanez. Még két egymás mellett lévő településen is nagy eltérések lehetnek. És ott is más a város, kertváros, falu.

márc. 1. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!