Miért adják el ott a legtöbben?
Debrecenben nézem az eladó házakat, de a legtöbb a Biczó István kertben van!
Miért?
És nagyon szép házak vannak, van ami áron alul..
Agresszív emberek, agresszív vezetési stílus, vendégmunkások miatt alig fizetnek már a magyaroknak, aki megelégszik a kevéssel, a bőrt is lehúzzák róla, borzasztó drága az albérlet, a házvásárlás, a tömegközlekedés, cserébe parkolóhelyet alig találsz, külterületről van, hogy másfél-két óra busszal bejárni dolgozni.
Állandó a dugó, a baleset.
Sosem arra költik a pénz a városvezetők, amire kellene.
Erre konkrét példa is van. Mondjuk az új józsai 3 darab buszmegálló, midibuszokkal.
Amiért évtizedek óta megy a könyörgés, abba szarnak.
Nem baj, hogy ki kanyarodni a főútra egy kínszenvedés reggel, mert nem engednek be, de aki busszal menne, esélytelen átmenni a buszmegállóba.
És ez még csak egy városrész.
Én is Józsai vagyok/voltam! 😁
Katasztrófa a közlekedés.
Debrecen csak akkor lenne élhető, ha mondjuk van egy lakásod a belvárosban és egy jól fizető munkahelyed a közelben, az autót pedig csak ritkán kellene használnod. De akkor is unalmas, üres város tele sznobokkal, újgazdag emberekkel. Ez már nem az a cívisváros amit anno szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!