Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Emberek szerintetek az ellenke...

Emberek szerintetek az ellenkezőjét érdemlem ezeknek?

Figyelt kérdés
Én automatikusan tisztelek mindenkit aki élő, halott, fekete, fehér, cigány, fiú, lány, ateista, hívő, hetero, vagy lmbtq tag, idős, fiatal, szegény, gazdag, magas, alacsony, tanult, tanulatlan, magyar, külföldi, hosszu hajú, kopasz, bajszos, piercinges, márkásak a ruhái, vagy nem, szőke, barna, fekete, vörös, csendes, harsány stb
2024. febr. 29. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a problémádat.
2024. febr. 29. 13:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert te jó ember vagy. 🙂 Vedd ezt dicséretnek.
2024. febr. 29. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Inkább csak nem praktikus, mert ilyen tökéletes világ nem létezik.

Élő, halott: Van az a közmondás, hogy halottról csak jót vagy semmit. Én úgy vagyok vele, hogy nem mindegy hogyan élte az életét. Én inkább így értelmezem: halottról csak igazat vagy semmit. Élőkkel más a helyzet, de majd kitérek rá.

Fekete, fehér, cigány: Nem kenyerem a rasszizmus, de aki nem kezeli a feketéket és a romákat némi előítélettel vagy nincs meg benne az elővigyázatosság az ostoba és meg is érdemli azt, hogy megkárosítsák. De ez a fehér emberre is igaz. Minden etnikumban ott vannak a szar emberek csak más- más formában és arányokban. Ilyenkor jó ha az embernek van némi emberismerete mert az ész nélküli cigányozást vagy niggerezést elítélem.

Lány, fiú: Kortól és nemtől függetlenül hozok döntést az alapján, hogy kinek adok igazat. Lehet az illető 50 vagy 70 éves férfi vagy topmoddel csaj aki minden ujjára kap pasit nem érdekel, ha hülye akkor hülye.

Ateista, hívő: Nem hiszek semmilyen Istenben és semmilyen vallás tanaiban mert ép eszű ember tudja, hogy ezeket csak azért találták ki, hogy kevésbé legyen ijesztő, hogy az ember múlandó, afféle vígasz. Őszinte leszek, ha rajtam múlna minden vallást betiltanék mert az embereknek erre nincs szüksége, csak fölösleges viszályt és széthúzásokat eredményeznek.

Heteró, Lmbtq tag: Mindenki maga dönti el, hogy ki mit csinál a négy fal között, de nem célszerű reklámozni a másságukat. Mindenki tudja, hogy vannak, voltak és lesznek is ilyen emberek. Hogy normálisnak tartom azt amit ők elakarnak velünk fogadtatni? Nem, viszont nem is támadom őket. Az egész mozgalom átment egy divatba és akiknek semmi közük nincs hozzá mint például a fiatalabb generáció nagy részét összezavarják és egy divathullámként élik meg és az, hogy szőrös férfiak lila costumban nőknek öltöznek ez okés. A mozgalom már rég nem az elfogadásról hanem egy pökhendi belterjes magunkat mutogató fesztiválról szól. Nem számít, hogy az emberek leégetik magukat, az sem számít, hogy a férfi és nő közötti fogalom gyakorlatilag megszűnik és ilyen hibridek lesznek.

Idős, fiatal: Fentebb elmagyaráztam.

Szegény, gazdag: Nem mindegy ki hogyan éli meg az adott egzisztenciális helyzetét. Az élet nem igazságos, van akinek több van, van akinek kevesebb jut. Itt azon van a lényeg, hogy az illető milyen úton került oda és mennyire tesz azért, hogy jobbá tegye az életét. Mert arról senki sem tehet, hogy honnan indult, de arról igen, hogy utána hogyan viselkedett.

Magas, alacsony, stb kinézetek: Mindenki olyan testi adottságokkal rendelkezik amilyenekkel született, nem nagyon érdekel. Ha esetleg zavarja és lesz pénze rá akkor ott vannak a műtéti beavatkozások.

Tanult, tanulatlan: A tanulatlanok közt is van olyan akinek csak 8 általánosa van de kultúrált ember és talpra esett. A szakmát végzett emberek akik elhelyezkedtek utána és akik 8. után inkább elkallódtak vagy akik szakmát végeztek de tulajdonképpen fölöslegesen mert nem érdekli őket és tehetségtelenek benne. A tanultaknál is kb ez a helyzet. Van egy diplomája, de mellette egy tróger szar alak aki semmire se fogja vinni az életben az akararatereje miatt és a végzettségükön kívül mást nem tudnak felmutatni az életben. Meg hát ugye vannak a piramis tetején lévők akik keményen megdolgoztak valóban azért amilyük van csak nem tartom etikusnak a viselkedésüket mert az "alattuk lévők" nélkül senkik lennének. Magyarán itt is a kölcsönös tiszteletről van szó, már aki megérdemli mert az ember rá van szorulva a másik munkájára.

2024. febr. 29. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:
51%
Ha már valaki a "tisztelet" szót használja, akkor az nálam elvágta magát...
2024. febr. 29. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!