Mérnökként lenézitek a pedagógusokat?
Én pedagógusként lenézem a pedagógusokat is meg a mérnököket is :))
Pontosítva: már számos esetben tapasztaltam, hogy egyesek a diploma ellenére még a szakmájukban is hülyeséget beszélnek, úgyhogy önmagában ettől nem tételezek fel semmi jót.
Amúgy a mérnök aki lenézi őket az kitől/kiktől tanult?
Csak nem az "élet iskolájaba" járt Armandóékkal.
Én lenézem őket, ehhez nem kell mérnöki végzettség.
Csupán a pedagógusok a diplomások legalja szerintem.
Sajnos én is úgy látom, ahogy az utolsó.
A magyar híresen szolgalelkű és tájékozatlan, ezért nem látja, vagy nem akarja észrevenni, de a magyar oktatási rendszer rég megbukott, az átlag pedagógus meg tényleg nem egy észlény.
múltkor pl. vki leírta itt, hogy egy pedagógus annyira nehéz munkát végez, mint egy mérnök (:DDD). Na, kb. ennyire vannak képben a magyarok...
Mérnökök között dolgozom, és ők lenézik, és meg tudom érteni. Össze sem lehet hasonlítani, annyira messze vannak a tanárok egy mérnök szintjétől. A tanárok észbeli képességeket tekintve közelebb állnak egy random árufeltöltőhöz.
>A tanárok észbeli képességeket tekintve közelebb állnak egy random árufeltöltőhöz.
-Megnéztem a 2023-as PTE-s felvételi ponthatárokat. Matek-fizika tanárszak 366ponttal lehetett bekerülni (osztatlan nappali államilag finanszírozott), míg gépészmérnök 348 pont, környezetmérnök 291 pont mérnökinformatikus 349 pont, villamosmérnök 350 pont. Egyedül az osztatlan építészmérnöknél magasabb a ponthatár, 407 pont.
Azért a matek-fizikát néztem, mert azonosak a felvételi tárgyak.
-Igen, igaz, hogy pl. kémia nem indult, a kevés jelentkező miatt.
-Az is igaz, hogy etika-történelem szakra már 292 ponttal be lehetett jutni, de mondjuk "építőművészet"-re is 280 ponttal.
#9 Van olyan szén, ami nem vezeti az áramot, pl. a gyémánt vagy a C60, C70 fullerén.
De a valószínűbb az, hogy a tanár nem kémia szakos, csak tanítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!