Miért nem fogják fel a genderisták,hogy a tisztelet nem jár nemi alapon?
Arról senki nem tehet,ki milyen neműnek szüketik,de arról igen,hogy a környezében hogy viselkedik.
Az,hogy kivel hogy kell bánni,az attól függ,hogyan viselkedik. Nem attól,hogy mi van a lábaik között,mert az nem számít.
Akár tetszik,akár nem ,ez így van és így kell lennie.
De viszonylag jól tükrözik azt, hogy mi történik veled a társadalomban.
Persze környezete válogatja, de egy gyenge átlagot azért hoznak. Ha találomra kimész valahova, nem sokkal jársz jobban ennél.
"De viszonylag jól tükrözik azt, hogy mi történik veled a társadalomban."
Rám ez nem igaz.
De nem "találomra ki kell menni" valahova, hanem a barátaid, családod körébe kell menni.
Nem értem, mire gondolsz, én nem szoktam találomra kimenni sehova.
De az ember nem elbújik, hanem azok az emberei. Tőlük várja a vigaszt, a biztatást, velük osztja meg az örömét.
Nem értem, hogy akkor hova és miért kell menni találomra.
Olvasd már el légy szíves a kérdést!
Ott arról van szó, hogy a kérdező a családban bújik el?
Mi lenne, ha először is megértenéd a kérdést, és utána ebben a környezetben próbálnál meg válaszolni?
Ebben a környezetben válaszoltam. Nyugodj meg. Egyetértek vele.
De mindenhol vannak seggfejek, akik nemtől függetlenül parasztok lesznek. Ezen nem kell sírni.
Nyilván.
Egy alapvető tisztelet azonban mindenkinek kijár. Arról beszélek, hogy ha valakihez hozzászólsz akármi miatt, akkor nem úgy beszélsz vele, mintha a seggedből rángattad volna elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!