Az emberek bizalmatlanabbak azokkal szemben, akik egyedülállók?
A társadalom persze változóban van, de mai napig is úgy veszik, hogy az a komoly ember, aki megházasodik és családot alapít, akkor van "rendezett magánélete". Ha nem, akkor állandóan piszkálják, hogy de miért nincs párja, gyereke, mi a gond vele, vajon meleg, kibírhatatlan természete van vagy lúzer.
Politikusoknál is megfigyelhető ez, hogy megbízhatóbbnak tűnnek a családosok és itt Európában mondjuk most vannak olyan vezetők, akiknek nincs gyerekük, de az USA-ban úgy tudom alkotmányos előírás, hogy az elnök családos legyen. Lehet valahol az is benne van, hogy akinek van gyereke, az az ők jövőjére is gondol és felelősségteljesebb. Nálunk meg van az a narratíva is, hogy a nemzetért, a magyarságért is kell gyereket vállalni.
Én nem vettem észre semmi ilyesmit. Mondjuk nagyon nincs mivel piszkálni, mert bárkinek kifejtem szívesen az álláspontomat a férfiakról, a gyerekvállalásról és egyebekről, onnantól kezdve pedig nem kérdés, hogy lúzer vagyok-e vagy meleg vagy akármi, mert egyértelmű, hogy csak egy alkalmazkodni nem hajlandó, önző pitsa vagyok. :DDDD (Férfiakkal amúgy semmi bajom, általában kapcsolatban vagyok - úgy értve, hogy volt eddig 1-2 rövidebb, meg legutóbb egy nagyon hosszú - , de ha nem, nem rohanok ismerkedni direkt.)
Viszont sima ismerősi viszonyokba, barátságokban ez nem okoz problémát, nem nagyon ismerek olyan embereket személyesen, akik benyelik a propagandát és úgy gondolnak erre a témára, hogy KELL a gyerek mindenkinek, KELL a házasság meg ilyenek. A többség a saját életével van elfoglalva ilyen téren. A legtöbb barátom szeretne esküvőt, gyereket, de nem gondolnak rosszat arról, aki nem.
Ha a melegeket eltudják fogadni, akkor a szingliket is fogadják el.
Sose tudni ki miért egyedülálló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!