Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen akadékoskodók az...

Miért ilyen akadékoskodók az emberek?

Figyelt kérdés

Mintha fogyatékosok lennének kicsit agyban.Meg volt beszélve az egyik baratnommel,hogy atvesz tolem egy boritekot kozos utra megyunk a boritekban az adatok meg a penz voltak.Mondom neki lehet hetvege korul vagy csutortok reggel.O irta pentek delelottig kellene.Erre ir mikor megy a tesojahoz eljohet erte es tesz ket kerdojelet mondom neki nem jo az idopont erre ir vissza akkor este fel9? A munkarol kilenc korul erek haza ha azt mondom valamire nem jo az idopont annak oka van nem kell eroltetni Vegul mondtam neki ha gondolja este 9 utan eltudom en vinni.Irja akkor jo lesz a csutortok delelott.Egyebkent nem volt az se keso meg az az eloleg raert volna a masik heten is nem volt surgos.Akar elvihettem volna en is.Nem csak ebbe ilyen.Felfigyeltem ra mostanaban.Ugy latszik neki az tetszik futtyent egyet es a masik ugrik.Ha valaki spontan hiv valahova pl.egy oraval elotte vagy azonnal hogy menjunk setalni ha otthon vagyok van idom lehet rola szo.Ha viszont nem, nincs miert megorrolni.Ha biztosan akar talalkozni fixaljuk le pontosan a napot idopontot.Szokott o elore is szolni nem mindig ilyen.De vannak furcsasagai,ezt mar ramenossegnek erzem.Ha a masik szepen megmondja hogy nem jo es nem egy opciot szoktam ajanlani ami jo meg a kovetkezo napokban javaslom nem egy honappal kesobb.Ugy erzem ez korrekt

Vagy masik eset,masik szemellyel.Kerdezi mikor erek ra a kovetkezo heten jon a varosba szol elore hogy talalkozzunk.Amint megtudtam a munkabeosztast megirtam neki melyik nap erek ra delelott,melyik nap delutan.Egy napot nem irtam mert akkor mas programom van oda mar nem tudom beszurni.aznap este fel12 fogok hazaerni.Az a nap a kedd erre irja nem tudja jon- e a varosba ha jon az a nap valoszinu a kedd lesz.Elotte o harangozza be jonne meg irjam meg mikor jo.

2024. febr. 24. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a magyar egy elég éretlen társadalom, és az emberek többsége felnőttkorban is gyerek marad.

Én is ezt tapasztalapom, hogy a legtöbb emberrel képtelenség megbeszélni egy időpontot, eseményt, mert vagy folyton változtat rajta, vagy nem jön el, hogy ki tudja, épp mi baja van.

Most készülök felsőfokú nyelvvizsgára, ezért magántanárhoz járok. Az előző angoltanárnőm olyan volt, mint aki agyilag zakkant.

Amikor először felhívtam, összevissza zagyvált, hogy most nem ér rá, mert vezet (ezt smsben írta, mert nem vette fel telefont), majd nem visszahívott, hanem smst írt, aztán beszéljünk messengeren meg tudom én..

A lényeg az, hogy az első órát elfelejtette, a másodikat megtartotta, majd a harmadik előtt fél órával küldött smst, hogy nem tud vállalni, mert visszamegy gimibe tanítani (?).

És gondolj bele, hogy egy ilyen idióta 45 éves és angoltanárnő.

Legtöbbször az utolsó pillanatig kivárok és csak "félig" készülök minden találkozóra, mert tudom, hogy lehet, hogy csak én leszek ott, vagy 12x változtatni akarnak még az időponton.

2024. febr. 24. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyszer és mindenkorra érdemes letisztázni vele, egy beszélgetés keretében.
2024. febr. 24. 13:29
 3/6 A kérdező kommentje:
1-es a valtoztatast se szeretem mert az ilyen ember nem tiszeli sem a masik szemelyet,sem a masik idejet.Ha viszont van valami akkor mondja meg es tefyuk at a talalkat.A masik amit nem szeretek ha valaki nem mond semmi konkretat hanem hagyja lebegni a programot,az ilyen ember szereti ha tere van es ha jon szamara jobb,erdekesebb,igeretesebb program akkor kilövi a masikat.Sose funkcionaltam ilyen modon,nem is tudom ezt megerteni.
2024. febr. 24. 13:36
 4/6 anonim ***** válasza:
3# Biztos szégyenlős bizonytalan, vagy önbizalomhiányos.
2024. febr. 24. 13:40
 5/6 A kérdező kommentje:
4-es lehet benne valami ..de attol ezzel meg art masoknak es meg is vezetgeti a masikat foleg ha ocska kifogasokat mond hogy faradt,beteg,sok munkaja van kozben meg masokkal a nagy elfoglaltsaga,betegsege meg a sok munkaja ellenere tud talalkozni.
2024. febr. 24. 13:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen,a valtoztatas is tiszteletlenseg. Meg,az is,ha a masiknak kenyelmetlen idointervallumban vagy helyen talalkoztok. Nem kotelezo ra elpazarolnod az idod. Hanyagoljad a Teged nem elegge tisztelo embereket.
2024. febr. 24. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!