Hiszel abban, hogy a szem a lélek tükre? Ha igen akkor mit gondolsz ezekről a "lelkekről"?
Mindig is érdekelt, hogy ebben vajon mennyi igazság van. Kerestem 4 ismerőst, akiknek nagyjából tudom milyen a természetük, van köztük olyan, akit nagyon jónak tartok, és olyan is, akinek szerintem nem szép a lelke. Ti így szimplán a szemük alapján melyikőjüket gondoljátok a legjobb lelkűnek?
Légyszi ne az alapján válassz, hogy kinek tetszik esetleg a szeme, mert ezek pillanatnyi képek plusz szándékosan próbáltam hasonló színűeket keresni, hogy ne ezen múljon. Tényleg csak arra vagyok kiváncsi, hogy milyen lelkűnek gondoljátok őket.
Délelőtt megnyitottam a linket, ami nem működik azóta, de csak a két első szemre emlékszem már.
Az első nem volt szimpatikus, olyan sunyi, nem megbízható nőnek tűnt a kép alapján.
A második viszont megközelíthetőnek, nyitottnak és reménnyel telinek.
Én amúgy hiszek az ilyenekben. Mindig is jól tudtam mimikáról, testbeszédről, szemről olvasni, tudatalatt elemeztem is így az embereket - ami leírva nagyon gázul hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!