Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetek erősebb személy...

Hogyan lehetek erősebb személyiség?

Figyelt kérdés
Már unom hogy ilyen gyenge szellemű ember vagyok...

jan. 16. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus segtségével erős önbecsülés, önbizalom építése, szorongások felszámolása.
jan. 16. 12:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, mert tartósan sosem tudtam az maradni. De pár éve éppen meg voltam elégedve úgy ahogy az életemmel, a kinézetemmel (sokat fogytam), voltak barátaim és úgy voltam vele, hogy nem csinálhat meg velem akárki akármit, kiállok magamért, beleállok a konfliktusba, mert úgyis vannak mellettem emberek, még ha az egyik utálni is fog, amiért nem hagyom, hogy megtegyen velem bármit, a többiek mellém fognak állni. Meg egyszerűen a külsőm miatt nagyobb önbizalmam is volt. Amióta újra meghíztam és már nincs olyan sok barátom megint gyenge vagyok...
jan. 16. 12:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért vagy gyenge szerinted? Magaddal kell ezeket tisztázni. Fiatalabb koromban nem nagyon foglalkoztam vele, aztán nálam is felmerült a kérdés, de ez szinte csak úgy tisztázható ha őszintén "szembeülsz" magaddal.

Azt szoktam mondani, hogy mindegy mit látsz magadban, fel kell ismerned, hogy miért pont olyan vagy. Amikor megnéztem mi hajt és minek örülök, még bűncselekménybe hajló dolgokat is találtam:). Azóta ezeket leépítettem. Igyekszem jó lenni, amennyire csak lehetséges, de úgy, hogy nehogy elterjedjen rólam ez a gyengeség:) Ez a te játékod, te húzod a hasznát, te látod a kárát. Az őszinteség szinte csak magunkkal szemben kifizetődő (ez nem teljesen igaz), de úgy teljesen igaz, hogy amióta tudom mit miért csinálok, sokkal egyszerűbb az álláspontomat elmondani és szükség szerint megvédeni.

jan. 16. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahogy az egyes írja. Én is így lettem. Próbálom átadni, de nem sok sikerrel. Az emberek még mindig azt hiszik, hogy van erre egy recept, amit valaki majd megmond. Van igen, de saját magadból kell kisajtolni. És ehhez kell a segítő szakember.
jan. 16. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem kellett.
jan. 16. 12:21
 6/6 anonim ***** válasza:
jan. 16. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!