Meg lehet ezt bocsájtani?
Van a páromnak egy exe. A nő anno a főnökével lefeküdt. Szakítottak.
Erre ez a nő mindig próbálkozik nála.
Anno szülinapi ajándékot küldött neki postán!
Tudja, hogy együtt vagyunk. A nőnek van férje.
Mindig csak röhögtünk a nőn, hogy jelöli közösségi oldalakon..
Meg viberen irogat.
Tegnap buliztunk és ittas voltam. Zenét akartam váltani a telefonján, pont akkor írt a csaj viberen.
Berágtam. Sajnos messengeren elküldtem a csajt a francba. Mindkettőnket tiltott! 🤣
Probléma megoldva.
De a párom mérges rám. Leégettem szerinte. Ciki ahogy reagáltam...
Megbocsájtható a hülyeségem?
Nagyon gáz a tettem?
A párod úgy akarta lerázni, hogy nem vesz róla tudomást. Erre te meg felveszed a harcot 😂
Nem lesz hosszú életű ez a tiltás, én is jártam így, még évek múlva is irogatott, azt se zavarta, hogy már gyerekünk született.
Sehogy se kell reagálni, olvasatlanul törölni mindent.
Elhiszem, hogy bosszantó, de az ilyennek elég csak egyszer visszaírni, vagy viaszaköszönni az utcán, felhívás keringőre.
Ha nagyon gonosz akarsz lenni, a férjének írni, hogy szóljon neki, szálljon le rólatok. De úgyis kimagyarázná, és annál többet írogatna utána.
Viber-ben üzeneteit rejtetté tenni - értesítésként se jelenik meg - aztán nem megnyitni, nem olvasni.
Ha olvassa az üzeneteket és ajándékot is elfogadta, az megerősítés hogy ismételten írogasson neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!