Hogyan kezeljem ezt a tulajdonságot?
Elöszőr vitáztam valakivel, h megvédjek egy másik személyt a munkahelyen. Azóta mindig direkt hátráltat a munkámban.
Szándékosan nem adja vissza azt a dolgot amit mindenki használ és mikor elkérem idegbe jön és elém vágja. Míg másnak nem. Szándékosan rosszta csinál, amivel felidegel, de nem mutatom ki. Ugyan azt a mondatot használtam,mint ő mikor nekem is kellett az a dolog ami amúgy a közösben van és azon is felkapta a vizet.
Nem mondhatom el itt nyilvanosan h mot dolgozok, de nem tudom hogyan álljak ehez az ember tipushoz.
Mindig főnökösködik és mindig ővé az utolsó szó. Valamint sosem hallgat a feleteseire és visszapofázik állandóan. Szóval sokan nem kedvelik, de már számomra is kibirhatatlan, mert hátráltat a munkámban.
Szerintetek elmúlik ez az érzés, ha előléptetnek? (1 hónap múlva) akkor megmondhatom neki,h mit csináljon másképp, mert a feletese vagyok. És talán nem lesz bűntudatom, azért mert nem kedvel, hisz tudom hogy jobb vagyok nála.
Ezt az embertipust az allando iranyitassal es korlatozassal tudod kiidegelni. Korlatozd a donteseit. Utasitgassad dolgokra.
Illetve ha kerdez ,beszelj melle,celozgass. Mert ez a tipus az egyenes beszedet szereti.
A lassusaggal lehet meg kicsinalni. Ha megcsinslod,amit ker,de nagyon lassan csinalod.
Vitatkozz vele. Azt is rettemtoen utalja. Mondj neki ellent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!