Idegesítem, vagy más? Mi?
Nem vagyok valami jó emberismerő ezért szeretnék segítséget kérni
Reggelente és délután mindig van egy srác a buszon. Aki szeptember óta érdekel, de nem merek nyitni felé
Van több ember akivel mindig összeakad a tekintetünk és ők irritálnak
Viszont vele is szinte mindig, de ő nem zavar. Ahogy engem más zavar úgy én is zavarhatom őt?..
A délutáni buszon mindig ketten ülünk az 5-ös részhez, én jobbra, ő balra
Sose ül máshova és én se. Meg van, hogy közel áll hozzám a megállóban
Mégis félek hogy azzal, hogy mindig (akarva akaratlanul) rá nézek, meg közel ülök hozzá, zavarom.
Mit tehetnék? ><
Nyiss felé, szólj hozzá.
Ha zavarod, akkor ott kiderül, de valószínűleg ő is ugyanezeket a köröket fussa magában.
Figyelj, nőként tedd az első lépést, pl ülj mellé, mosolyogj rá (tööbbször).
:)
aztán tőle függ, hogy veszi-e a lapot, és hogy van-e bátorsága.
Ne aggódj, mi férfiak, szeretünk az ilyen kezdeményezést, ha az illető tetszik...
egyszer rámosolyogsz?
aztán csodálkozol hogy nem lép feléd.
a félénk fiúknak nem elég egyszeri jelzés.
ha nagyon érdekel valaki, párszor kéne jelezni. nem pedig egyszzer.
jézusom már...
Ez nagyon ismerős. Régen volt, de máig emlékszem mennyire balf... voltam mikor egy lány rám mosolygott, egyszerűen leblokkoltam.
Ma már bezzeg mernék reagálni, de már nem kellek, meghát a feleségem se örülne ugye :D
Ha teszik, bármivel szólítsd meg, aztán hagyd békén, legközelebb megint. Ha zavarod, leráz, legközelebb máshova ül, de az is lehet, hogy hálás, hogy megteszed helyette az első lépést.
Ha nem érdekled, de jó fej, úgyse akar megbántani, ha meg bunkó módon ráz le, akkor olyat ne is akarj magadnak, nem kár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!