Milyen gyerekkori csínyeid, stiklijeid voltak? Csibész voltál, vagy jógyerek? 😀 Milyen volt az akkori világ, hogy emlékszel vissza rá?
Hát én nemnormális családbol vagyok így a csínytevésekig el se jutottam. Pl kisiskolás koromban az volt a legnagyobb bűnöm hogy nem akartam meginni az üdítőt de nem mertem mondani igy amikor felszívtam szívószállal vissza is engedtem össze vissza nyálaztam az egészet a pohárba. Ezért olyan azintű verés járt, hogy nemkívánom senkinek.
Aztán később kamaszon persze minden osztálytársam elmehetett suli után valahova én soha ez miatt volt hogy suli után a barátommal voltam és amikor hazamentem olyan veréseket kaptam hogy a fenekemen véraláfutással teljesen kirajzolódott anyám keze.
Azóta egy "sikeres"intro antiszoc sérült is lettem.
*Ja mikor már teljesen szabad vagyok szülök nélkül élek életem lehetne akkorra ütött be a sok gyerekkori trauma. Kommunikacios zavarok, emberekhez nem tudok kapcsolodni csak a small talk megy, párkapcsolat végképp nem. Csak kihasználnak otthagynak. Ez a maximum.
Szóval ennyit a szabadságról is. Amikor mehetnék már bárhova találkozhatok bárkivel es otthagyhatom az üdítőt is ha nem kell. Már nem tudok társadalomban élni sem.
Volt egy osztálykirándulás ahol a szálláshely menzáján a maradék kajámra rászórtam egy halom sót a sószóróból csak úgy poénból. Aki beszedte a maradékokat, szerintem egyébként a tulaj volt, be is panaszolt az osztályfőnöknél. Sőt azt is megkaptam hogy az "ilyenekből lesznek a börtöntöltelékek". Őszintén nem tudom milyen baszatlan fapicsa volt aki ilyen gyermeteg csínytevésből ilyen következtetéseket von le.
funfact: nem lettem börtöntöltelék.
Az iskolai tábla mögött egy falba vájt lyukba, és a tanári pódium alá raktuk a szendvicset kilencedikben.
Egy darabig rohadt büdös szaga volt, aztán érettségire eltűnt 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!