A barátaimnak hogy nem tűnik fel, hogy nekem évek óta nincs szó a szülinapomról?
Néhány éve leszedtem facebookról a szülinapom. Azóta senki sem tudja. Mondjuk az a fura, hogy senkinek fel se tűnik, hogy az én szülinapomról sosincs szó. Szerintem azt sem tudják hány éves vagyok.
Csak azért merült fel bennem ez, mert az egyik barátnőmnek ma van a szülinapja. Készültem rá előtte, tudtam a dátumot.
Korábban is csak úgy köszöntöttek fel, hogy látták facebookon. Jó volt az is néhány éve, hogy gondolom látta névnapomon, hogy mások írnak nekem, és írt nekem aznap, hogy boldog szülinapot!
Tudom manapság már nem számít a születésnap, meg semmilyen ünnep, de azért rosszul esik.
En is leszedtem es ugyanezt tapasztaltam... csak a kozeli csaladtagok es 1-2 barat koszont fel azota. Nincs szuksegem a kepmutato koszotgetesekre.
Amugy meg en sem tudom a tobbi FB ismeros szulinapjait. Gondolom TE magad kerdezo sem tudod vagy azok akiktol varod, azokat te magadtol felkoszontod? Es tudod is, ki mikor szuletett?? Fejbol? Vagy csak egy onzo hipokrita vagy te is...
"Néhány éve leszedtem facebookról a szülinapom. "
Hát akkor tedd ki vissza és probléma megoldódott.
Felgyorsult világot élünk, teli zűrös, bonyolult információ esővel vannak óránként ellátva az emberek. Nehéz megjegyezni az ismerősök szülinapjait és gondolom te sem tudod mindenkiét, ahogyan én sem.
Én is leszedtem és nagyon meglepődtem, hogy van két barátnőm, aki mindig felköszönt és emlékszik rá.
Nagyon kevés embernek tudom, hogy mikor van mije, szerintem ez egyáltalán nem is elvárható, főleg, ha facebookon el is rejted. Néha csak egy kb dátum van a fejemben, akkor valahogy akörül köszöntöm fel az illetőt, az legalább tényleg meglepetés :P
Félreértettek... Én nem a facebook ismerősökről beszéltem. Nyilván nem tudom az olyan ismerőseim születési dátumát, akivel sosem beszélek. Bár kevés ismerősöm van facebookon. Kb teljesen lejöttem arról az oldalról. Nem tudom miért olyan meglepő ez.
Én olyan "barátokról" beszélek, akiket majdnem 10 éve ismerek. Az a két-három ember.
De kedves 12-es válaszoló, ezt már leírtam korábban is. És nem volt szó eddig sem facebook ismerősök születésnapjáról. Ezen az oldalon miért szokás belemagyarázni olyan dolgokat a kérdésekbe, amik nem is igazak amúgy?
#15: Átérzem, sajnálom.
#18: Na az tényleg pozitív csalódás ha a két barátnőd mindig felköszönt. :) Azért jól tud esni az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!