Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valakinek elutaltam előre...

Ha valakinek elutaltam előre pénzt mert akartam valamit venni, és nem kaptam semmit, akkor mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
2024. febr. 15. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Feljelented csalásért. A bank nem fogja visszahívni a pénzt, amit önként utaltál el.
2024. febr. 15. 17:04
 2/9 A kérdező kommentje:
És 5-10 ezer forintért fognak valamit csinálni a rendőrségen?
2024. febr. 15. 17:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Vagy ha a másik fél azt mondja ajándékba küldtem neki, vagy akármi.
2024. febr. 15. 17:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Tanulsz belőle.
2024. febr. 15. 17:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Tanuló pénz.
2024. febr. 15. 17:18
 6/9 anonim ***** válasza:
1%
Ha az orban nem adja oda a Samsungot a kinaiaknak akkor megmaradt volna meg a magyarországnak. Mert az iphonet hiába vezeti azt már majdnem megfejtettek , hogy működik. Az már nem kerül vissza hozzánk. Az már szart sem fog érni. Az iphone is csak az ország területeinek a háborús visszaszerzesehez használt háborús technika dolog. Kapzsiság.
2024. febr. 15. 17:25
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Feljelentheted. Megvan a neve, a bankszámlaszáma, abból egyértelműen azonosítható. Ha nem egy bűnszervezet, akik már 15x továbbutalták a pénz Észak-Koreán keresztül, hanem pistike vérszemet kapott, hogy így szert tehet némi zsebpénzre, visszakapod a pénzt is.
2024. febr. 15. 17:34
 8/9 anonim ***** válasza:
79%
Öt-tízezer Ft nem sok, de ha ezt többször, másokkal is megcsinálta, abból már összejöhet neki egy vádemelés.
2024. febr. 15. 18:14
 9/9 anonim ***** válasza:
57%

Először is kell, hogy legyen valamilyen bizonyítékod, hogy te azt a pénzt valaminek a vételáraként utaltad el. Egy Marketplace beszélgetés, vagy bármi.

Ezután tehetsz feljelentést a csalás miatt.

És ne hallgass azokra, akik szerint csak az idődet vesztegeted! A csalás az csalás így is úgy is. Másnem erkölcsi kötelességed kiállni magadért.

(Látod, mivé vált ez a f0s ország is, amiért nincs semminek következménye. Már rommá lopták, eladták, kisemmizték anyagilag. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy a sok erőszakos bűnöző is mit leművel napi szinten a büntetés hiánya miatt.)

Jelentsd fel! Te is jobban fogod érezni magad.

2024. febr. 15. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!