Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Közel harminc öt éves korban...

Közel harminc öt éves korban az embernek már milyen életet kell élnie?

Figyelt kérdés
1989-es születésű emberke vagyok.

2024. febr. 14. 23:49
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
93%
Akkor, amikor már nem gyűlölöd Magad ilyen szinten mint most, gyökeresen meg fog változni minden az életedben és elindulhatsz egy jó irányba. Ezen dolgozz!
2024. febr. 15. 01:31
 12/25 A kérdező kommentje:
Hát a gyűlöletet és az utálatot is viszem magammal a más világra a túl világra bárcsak már itt lenne az a nap!!!
2024. febr. 15. 01:34
 13/25 anonim ***** válasza:
72%

Olyat amilyet akar.

Azaz nem kell megfelelni a társadalmi elvárásoknak. Ha nem akarsz pl megházasodni nem kötelező, h a akarsz akkor pedig megteszed. Ha akartok csináltok gyereket, ha nem akartok akkor nem kell gyereket sem válllanotok. Élhettek egymásnak, a hobbijaitoknak, élvezhetitek az életet együtt ketten is.

Vagy ha nem akarsz kapcsolatot akkor az ae kötelező.

A lényeg, hogy élj úgy ahogy neked jó.

2024. febr. 15. 02:45
 14/25 anonim ***** válasza:
28%

Én is hasonló élethelyzetben vagyok.

Hasonló korú.

A szüleim mindketten külön-külön is sérültek.

És egymáshoz sem illenek, alkoholfüggők.

Szociális fóbiával élek, és már egyre kevésbé vagyok nyitott ismerkedni, mert nem látom értelmét.

De bennem már ez gyerekként tudatosult, hogy nem fogok tudni teljes életet élni.

És már az sem elég, hogy sportolok, jól nézek ki, mert egzisztenciálisan nem tartok sehol.

Amíg fiatal voltam könnyebb volt elfogadni, de egyre nehezebb.

Ha nőnek születtem volna még innen is fel lehetne állni, de férfiként nehéz.

Túl sok betegségem van, rossz időbe is születtem, rossz rendszerbe egy magamfajtának.

Egy apró fényt sem látok az alagút végén, és egyre többször előjön a halál gondolata.

Más már a helyemben alkoholista vagy drogfüggő lenne, vagy már nem élne.

2024. febr. 15. 03:22
 15/25 anonim ***** válasza:
27%
Hát nem tudom milyet kellene de pl én nem csinálok semmit. Igaz meditálok napi sok órát, meg néha kertészkedek, sétálok egy kicsit. Se kutyám, se macskám és így a semmitevéssel töltöm az időm. Hogy milyen életet kéne élnem a nagykönyv szerint az engem távolról se érdekel :)
2024. febr. 15. 05:27
 16/25 anonim ***** válasza:

Szerez egy rendes állást, költöz el saját albérletbe vagy lakásba. Ez már is önállóságra vall és szép teljesítmény, mintsem az h a szüleidel tartatod el magad 😂.

Ha magányos vagy szerez be pl egy kutyát.

Nem muszáj kapcsolatban lenned, de ha szeretnél az sem akadály.

Na meg persze az h nem vagy képes felelőséget vállalni az, na az nagyon ciki. Szóval nem a melegségeddel van a baj, hanem h még a felelőség vállalásra sem vagy képes.

Tűz ki egy célt az életedben és küzdj azért. Már is nem lesz halál vágyad

2024. febr. 15. 06:25
 17/25 anonim ***** válasza:
91%

Soha nem értem az ilyen kérdéseket, hogy mi értelmük van. Teljesen normális válaszok születtek, teljesen kézzel fogható, hogy min kéne változtatni, de a kérdező ezeket mind levegőnek nézi, és csak fújja és fújja a magáét, adja itt az értetlent.

Kérdező, legalább azt utánozd le, ahogy a szüleid élnek.

Minek tetted fel a kérdést, ha egyik válasz se jó neked? Neked csak az a jó, aki megsimogatta a fejedet és azt mondja, hogy teljesen rendben vagy így most?

Vagy milyen válaszokat akarsz, ha ezek neked nem jók?

2024. febr. 15. 06:57
 18/25 anonim ***** válasza:
Szülőktől leválni, eltartani magad, egy stabil komoly kapcsolat egy olyan emberrel, akivel kölcsönösen támogatjátok egymást.
2024. febr. 15. 09:22
 19/25 Shaddark ***** válasza:
71%

Szerintem csak szimplán lusta vagy és kifogások mögé bújsz.

Olyan életet élj, amilyet élvezel. Nem kellenek minták, attól hogy másoknak segített (ha segített, nem csak látszat) neked nem fognak, sőt, egészen biztosan rossz útra visznek mert te te vagy, nem más.

Ha a mostani rossznak érzed, változtass.

Ha nem teszed, akkor csak simán gyáva vagy és lusta. Ebben az esetben nem is érdemelsz mást. De csakis és kizárólag rajtad múlik, a többi csak kifogás.

2024. febr. 15. 09:41
 20/25 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk ez a ‘harminc öt’ nagyon szúrja a szemem. Harmincöt éves vagy, nem 30db ötéves.
2024. febr. 15. 13:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!