Baj ha minél butább akarok lenni?
Hogy csak a haverokkal tölthessen az időt, szorakozhassak, edzhessek, valami egyszerű munkával
21 F
#3 Mit kellene válaszolni egy ilyen kérdésre?
Tudom, sokan nem tehetnek róla, hogy csak betanított munkára van lehetőségük, de a kérdező szándékosan akar hülye lenni, mit lehet erre reagálni?
A 2-es választ amúgy nem én írtam, csak reagáltam.
De ehhez miért buta akarsz lenni? Minél okosabb vagy, annál könnyebben tanulsz, annál jobb egyetemet tudsz elvégezni, jobban fizető állást tudsz találni és annál kevesebbet kell dolgoznod ugyanannyi pénzért.
A tudásoddal annyit kereshetsz egy hónap alatt, mint más (aki mondjuk tanulatlan és buta) fél év alatt sem. Pont ezzel tudsz időt spórolni, mert ha neked egy hónapra elég mondjuk 200k forint, amit az egyszerű, tudást nem igénylő munkával tudnál megkeresni, akkor te évi 2,4 misiből elvagy.
Ha van egy jól fizető, jó képesítést igénylő szakmád, amivel keresel havi 800k-1,2M forintot, akkor elég lenne mondjuk csak évi 2-3 hónapot dolgoznod, a többiben meg azt csinálsz, amit akarsz.
Ne buta akarj lenni, hanem edző.
Akkor edzhetsz, haverokkal szórakozhatsz és igazán egyszerű munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!