Néha csak jól esik kiabálni a nagyvilágba. Ez ugye normalis?
Figyelt kérdés
Nem nagy tomegbe vagy emberek kozott, csak mikor egyedul vagyok pl a hazba, vagy senki mas nem hallja. Valahogy le kell vezetnem a bennem felgyulemlett feszultseget.febr. 14. 09:18
1/11 anonim válasza:
Hát, én ma reggel kiabáltam egy jó nagyot, mikor home officeban már indulásnál szarakodott velem a program 😃 Még szerencse, hogy kertes házban lakunk, mert a panel lakásom zengett volna 😃
Egyébként én nem vagyok kiabálós típus, a párommal a nyolc év alatt talán egyszer kiabáltunk rá egymásra, de az is két pillanatig tartott. Viszont lehet, hogy néha tényleg jól jönne, feszültség levezetése gyanánt.
2/11 A kérdező kommentje:
Mi sem vagyunk kiabalosak, ezert is fura neki. Meg megsertodik hogy mit kiabalok. Amikor ez nekem mondjuk 1 perc az egesz es utana tok nyugodta vagyok. Talan jobb mint egesz nap puffogni valami miatt. Tobbnyire munkaval kapcsolatos stressz akaszt kivagy van,hogy a tobb oras vezetes vagy dugoban valo acsorgas.
febr. 14. 09:33
4/11 anonim válasza:
Persze, normális, feszültségcsökkentő hatása van. Én is szoktam itthon hangosan ordítani egyet meg káromkodni fennhangon. Hozzátenném, nemrég jegyezte meg valaki, hogy 20 éve ismer, de még sose hallott káromkodni, ami igaz is, de itthon azért néha bepótolom :)
5/11 anonim válasza:
Hehe, nekem is azt mondták mindig a kollégák, hogy olyan nyugodt típus vagyok, na hallanának itthon, egy kocsis megirigyelhetne, ahogy nő létemre beszélek néha magamban 😃
6/11 A kérdező kommentje:
A felesegem szerint idegbeteg vagyok (mert neki is furcsa) es egesz reggel ezen duzzogott. Hozzateszem nem jellemzo tarsasagban vagy ha otthon van. De neha,mint pl ma reggel kiszaladt
febr. 14. 09:59
7/11 anonim válasza:
teéjesen normális, sőt ajánlják is a pszichológusok.
8/11 anonim válasza:
Menj el karatézni, ott bele van építve a kiabálás.
In many martial arts, such as karate, kendo, and taekwondo, shouting or “kiap” (also known as “kiai” in Japanese) is used to focus the mind and body before executing a technique.
9/11 A kérdező kommentje:
A Muay Thai jobban erdekelne,csak mert Van Damme-os filmeken nottem fel :)
febr. 14. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!