Szerintetek mik a legnagyobb élethazugságok?
Tök jo kerdes.
En magamrol tudok ugye mesleni most, ahogy en eltem meg ami szerintem az:
Szerintem a legyen jo allasod, ferjed, legyen gyereketek, haz, kocsi, perfect family dream.
35 eves vagyok, a ferjem kicsit idösebb, külföldön elünk, jelenleg gyesen vagyok de mindkettonknek jo allasa van. Van 2 kocsi, egy haz, egy nyaralo. Nincs kölcsönünk, aranylag jo eletet elunk.
2 eves a gyönyörü kislanyom.
Es megis utalom az eletemet.
Latom a par baratnomet akiknek csak futo kalandjaik vannak, gyerek nincs, jo allas, kis lakas a belvarosban. Bulizni jarnak, hetvegegen alszanak akar 10ig is, shoppingolnak, raernek arra amit ok akarnak, utazgatnak elvezik az eletuket.
En, anya vagyok elem "minden no almat" van egy jo kepu ferjem aki jol keres es intelligens es szeret is. Egy gyönyörü okos kislanyom, ket cicank, kertünk. Fözöcskezhetek egesz nap, takaritgatok itt ott, olvasgathatok. Elhozom a gyereket az ovibol es ujbol az egesz nap mint nap.
Ha most beszelhetnek a 25 eves enemmel sirva könyörögnek ne fogadd el a mozi meghivast attol a jokepu vegzos egyetemista fiutol hanem töröld a szamat es eld az eleted
Azt kapod amit adsz. Hiába adtam, hiába segítettem, soha nem kaptam viszonzást. Mellette azt látom, sokkal inkább a hierarchia számít.
Tanulj, hogy jó állásod legyen, jól keressél. Hát annyira jól nem keresek, igazából választhattam volna jobban is.
Ez a saját szerencséd kovácsa meg minden elérhető kemény munkával is olyan, hogy nem mindegy hol, milyen környezetben csinálod.
Talán egyik legfőbb, amit anyámék vallottak: Akkor megyünk át a hídon, amikor odaérünk.
Soha a büdös életben nem gondolkodtak előre, nem voltak távlati terveik, csak úgy léteztek a mában. Ami szerintem egy rossz irány, muszáj gondolni a jövőre és előre is gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!