Miért vagyok ennyire szerencsétlen sorscsapás?
Nem lelem örömem semmiben.
Régebben futottam de már eü okból nem tudok, orvoshoz nem jutok el . Szerettem volna epoxy gyantás vállalkozást csinálni de annyian vannak már hogy nem jutnék vevőhöz. Plüssre is szerettem volna feliratot vasalni de ebből is dugig van a piac.
Régebben sokat olvastam de már nem találok számomra érdekes könyveket,se telefonon se játékot semmi.
Habba tortán hogy párommal 3 éve vagyunk együtt kb le se xar. Bele van bolondulva a telefonba. Autó motor stb hozzám nem akar érni. Ha szólok kb 2 nap kezdődik minden. A habnak a habja hogy teli vagyok adóssággal Magyarországon nem találok munkát se.
Nem tudom mit tegyek, mit csináljak. Ami érdekelne ahhoz pénzem nincs.
Szerintem kezdj el önismerettel foglalkozni, olvass önismerettel kapcsolatos könyveket olvasni. Vállalj el kezdetnek akármilyen szar állást, törleszd az adósságod.
Gondold esetleg át, hogy a párod hobbijába be tudsz-e kapcsolódni, akkor lenne talán téma köztetek.
Esetleg keress magadnak hobbit, lehetőleg olyat, amihez társak is kellenek, közössége van, akkor nem éreznéd magad annyira egyedül.
Menj pszichológushoz. Esetleg próbálj beszélni a pároddal, valami rendszert kialakítani, hogy tegyetek valamit a kapcsolatotokért, mert ez így nem oké, és kérdezd meg őt is, hogy ez miért van, ill. akar-e ezen változtatni, szeret-e egyáltalán téged... Ha már nem, akkor nyelni kell egyet, és átgondolni a jövődet, jövőtöket.
Az időt kár pazarolni, mert nem leszel fiatalabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!