Van olyan napod, amikor úgy érzed, hogy megvagy átkozva, annyira szerencsétlen vagy?
Figyelt kérdés
Azzal kezdődött, hogy az amúgy októberig elvileg jó tej amit reggel raktam a kávémba megromlott, szóval önthettem ki a kukába, majd egy járdán kiálló kicsi betondarabba rúgtam bele, és estem az utcán (pacsi annak a lánynak, aki összeszedte a kezemből kihullott cuccokat a Duna plázánál) ha esetleg olvassa, hazaérve odacsípte a kezemet a lift.2023. szept. 27. 12:32
2/5 anonim válasza:
Olyan napjaim vannak amikor minden szarul alakul és egy rakás szerencsétlennek érzem magam, de sose jutna eszembe, hogy ezt átok okozná :D Elég hamar túl is lendülök ezen, mindenkinek vannak szar napjai, majd a holnap jobb lesz.
3/5 anonim válasza:
Egyszerűen vannak rossz napjaim. Nem gondolom átoknak, de inkább visszamegyek aludni olyankor. Csak még jobban felhúz, amikor már kiborítottam a fűszert, beakadt a pólóm a kilincsbe, lekéstem a buszt és megpróbálok filmet nézni, hogy lenyugodjak, erre elmegy a net. Elrakom magam másnapra, ha ilyen van
5/5 anonim válasza:
Uh, kérdező, az nem semmi nap lehetett. o_o
Elvétve ugyan, de sajnos nekem is vannak ilyen időszakok/napok. Aztán utána és közben csak fogom a fejem, hogy ez mégis mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!