Hirtelen duhkezelesi problemaim vannak ez miert van?
Valószínű olyan környezetben vagy ,ami ezt váltja ki belőled !
Teljesen megértelek, ugyanez vagyok, hirtelen elborul az agyam, de magamba fojtom
Egyetértek az első hozzólókkal. A düh annak a jele, hogy valamilyen szükségleted folyamatosan nem elégül ki. Csak nem biztos, hogy tudod, melyik az, és nem is mindig könnyű megmondani, mert lehet valami nevetségesen apró dolog is.
Amikor hazaérek melóból, a feleségem és a gyerekek kijönnek elém, és egymással versenyezve kezdenek dumálni nekem. Ez egy tök kedves jelenet, de keresztül gázol azon az igényemen, hogy szeretnék nyugodtan megérkezni, letenni a seggem, kicsit kiszellőzni. Ehelyett, mintha ledózerolnának.
Én évekig úgy álltam ehhez, hogy milyen aranyos, ahogy várnak engem haza, és nem is vettem észre, hogy közben saját magam elnyomom. Mostanra annyira felgyülemlett, hogy ahogy belépek, és a gyerekek rohannak felém, legszívesebben hozzájuk vágnám a táskámat. Nem egyszer ordítottam le őket, hogy nem férek oda a fogashoz. Sokszor én sem értettem, mi bajom van, a feleségem is terelgetett, hogy talán megnézhetnék egy pszichológust. Közben meg csak annyi kellett, hogy néhány párcig, hagyjanak békén, amikor megjövök.
Sőt: előfordul, hogy még ennél is banálisabb szükségletről van szó. Pl nem eszel/iszol/alszol eleget, vagy valamilyen vitaminból hiányod van. Érdemes ezeket is megvizsgálni.
A főnökasszonyomra - mint amúgy sok nőre - jellemző, hogy elfelejt inni, vagy valami sürgős feladat miatt nem ebédel. Ilyenkor egy délutáni meetingen nem lehet vele dűlőre jutni. Egyik jó megfigyelő vezető a cégnél rájött, hogy ilyenkor hoz neki egy pohár vizet, vagy egy csokit, ráerőltetni, hogy fogyassza el, és után minden jobban megy :D.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!