Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak, bármilyen magas...

A férfiak, bármilyen magas intelligenciával rendelkeznek, elsősorban mindig a külső tulajdonságok érdeklik őket egy nőben,és minden más hazugság,esetleg ez kódolt bennük, vagy nem? Kizárólag belső tulajdonság alapján egy nő iránt vonzódhat egy férfi?

Figyelt kérdés

#Férfi tulajdonsag
2024. febr. 7. 23:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem vonzódhat ahhoz, hogy kedves, humoros, jó a szakmájában, jól tud főzni stb. (szexuális értelemben semmiképp, barátként annál inkább).
2024. febr. 8. 07:59
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Nőként én se tudnék szexuálisan vonzódni olyan férfihez, aki külsőre egyáltalán nem kívánatos számomra. Hiába intelligens, vagy kedves, azért egy minimális testi vonzódás szükséges egy kapcsolathoz.
2024. febr. 8. 08:58
 13/18 anonim ***** válasza:
66%

Hát figyi, én amióta átestem plasztikán és formásra gyúrtam magam a kondiban, kb. bármilyen pasit megkaphatok. A 20 éves sportos Donhuantól kezdve a 40-es milliárdosig. Előtte ilyen pasik észre se vettek volna. Szóval igen, nőként a külsőd a legfontosabb nekik, ha az nem elég jó, akkor nem számít semmi más sem.

Egyébként én a plasztikát és a sportolást tudatosan befektetésnek is fogtam fel. Mert tudtam, hogy a gazdag pasik csak így fognak észre venni.

2024. febr. 8. 09:50
 14/18 anonim ***** válasza:
47%

A legtöbb férfi gyerek marad legbelül, míg él és ennek megfelelően bennük van egy folyamatosan működő rivalizálás a társadalom többi férfi tagjával.

Sokan csinálnak abból presztízskérdést, hogy milyen küllemű, igényekkel kiálló nő oldalán feszíthetnek a nyilvánosság előtt - valami ahhoz hasonló tartalmú üzenettel, hogy "Látjátok! Én megtehetem, hogy egy ilyen, a tieteknél szebb, igényesebb nővel töltsem el az időmet, mert nem vagyok átlagos!" -Pedig a gyerekes magatartás tekintetében nagyon is, hogy igen!

A nő az érzelmi, anyagi biztonságra vágyik, rivalizál a többi nővel, a férfi pedig gyerekes önigazolásokra, nőkre vadászik folyamatosan (hagyományos nemi identitást alapul véve)!

Ez van!

Azok a férfiak, akik képesek voltak túllépni a homokozó küszöbén, képesek belső tulajdonságaik alapján is párjukul választani, kezelni nőt.

2024. febr. 10. 10:48
 15/18 anonim ***** válasza:
44%

#14 Egyeseknek annyi szorongást és kényelmetlen érzést okoznak a testtel, külsővel, meg egy csomó minden mással (többek között a heteroszexuális férfiműködéssel) kapcsolatos dolgok, hogy képesek akár száz oldalas disszertációkban csűrni-csavarni, féligazságokon alapuló elméleteket farigcsálni, alternatív valóságot képzelni, mi több, ellentámadásba átmenni, a külső alapján is választó embereket degradálni, szégyeníteni - egészen messzire képesek elmenni azért, hogy ne kelljen szembenézni a kényelmetlen igazsággal:

Azért hajtunk a jó nőkre, mert hozzájuk vonzódunk. Akkor is így tennénk, ha pártalálás után mindenki saját lakatlan szigeten élné le az életét kettesben. A két diploma meg három nyelvvizsga tök jó dolog, értékelem és támogatom, de a farkam nem fog tőle keményedni. Ez van.

2024. febr. 10. 11:56
 16/18 A kérdező kommentje:
15-ös ösztönszint, primitív. Én intelligens faszikra értettem a kérdést.
2024. febr. 10. 15:33
 17/18 anonim ***** válasza:
55%

#16 Az intelligens fasziknak is a jó nőktől áll a farkuk.

Azt el tudod dönteni az eszeddel, hogy kivel érdemes kapcsolatot kezdeni. Az viszont nem döntés kérdése, hogy ki és mi hoz izgalomba. Azt nagyrészt primitív és mélyen huzalozott ösztönök vezérlik, ha tetszik, ha nem. (nőknél is így van egyébként)

2024. febr. 10. 16:10
 18/18 anonim ***** válasza:
80%

Bármennyire is szépíteni akarjuk a külső is fontos része az ismerkedésnek.Ez a szeszualitáshoz tartozik,ami az egyik legfontosabb része a párkapcsolatnak.A másik bedig a belső,a személyiség.Ha ezek találkozak abból lesz hosszútávú kapcsolat.Szval pl. van egy nagyon szép nő,de nem tudtok kb. semmiről beszélni,ami érdekel.Hogyan kezdtek el kötődni egymáshoz érzelmileg?

Vagy van egy olyan nő,akivel hiába tudsz elbeszélgetni órákig,ha nem akarsz lefeküdni vele?Ebből maximum közeli barátság szokott lenni,semmi más.Megha véletlenül lesz is párkapcsolat,akkor a szex meg nem olyan és azaz egyik fél részéről meg biztosan elégedetlenséget fog szülni hosszútávon. És így lehetne még ezeket sorolni...

Nyilván ideális esetben ezek a dolgoknál van aranyközépút.De ugye emberek vagyunk,senki se tökéletes.Mindenkinél van hiba.Csak kérdéses,hogy ki az aki hajlandó elfogadni a másik hibáját

2024. febr. 10. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!