Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy héten ha csak 10000ft-od...

Egy héten ha csak 10000ft-od lenne milyen élelmiszert vásárolnál,hogy elég legyen a következő hétig?

Figyelt kérdés
2024. febr. 6. 22:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%
Ha akció van kb 8000ből megvan Johnny Walker 1l, mellé egy doboz cigi, mondjuk ez nem elég egy hétre...
2024. febr. 7. 01:31
 12/15 anonim ***** válasza:
32%
Ásványvizet, - arra talán elég!
2024. febr. 7. 02:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Nehéz dolog, egy hetet kihozni 10.000ből, de alighanem megnézném hol van akciós tartós élelmiszer. Tészták, rizs, burgonya. Valami szósszal nyakonöntve elélnék rajta, de elég egyoldalú táplálkozás lenne. Hús már ritkán férne bele, max egy doboz tojás. Gyümi már felejtős is, zöldségből is max az alap Babi nénitől a piacon, hátha olcsóbb.
2024. febr. 7. 13:09
 14/15 Szolovjov ***** válasza:
67%
Ha étteremből hozok el egy 2 fogásos menüt, az is kijön 2 ezerből naponta. Melóhelyen csak ezer Ft a menü.
2024. febr. 7. 13:25
 15/15 anonim ***** válasza:

11, mikor koleszos voltam, elég volt, mit rinyálsz?

Egyébként szomszédom rendel menüket a Teletáltól, onnan tudom, hogy néha elnézik a címet és hozzám hozzák ki. Azt mondta, hogy 3000 egy napi menü, 3 ételt kap, reggeli, ebéd, vacsora. Mikor utoljára dolgoztam olyan helyen, ahol volt kantin, ott 800 forintért kaptál levest, főételt és egy gyümölcsöt vagy üdítőt, ez 2018-ban volt.

Én mindig magamnak főzök, meg otthonról viszek szendvicset, tortillát, de néha rendelek woltról, mert ha SZÉP kártyával fizetem, akkor ingyen volt.

2024. febr. 7. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!