Van bűntudatod ha valakin kegyetlenül bosszút állsz?
Nekem bevallom nincs.
Pl volt olyan, hogy valaki még gyerekkoromban megalázott a suliban szóban mások előtt és ezért később alaposan megvertem. Sírva ment haza. Volt, hogy megloptak, én megloptam őket még nagyobb értékben.
Rongálás, verekedés, lopás és hasonlók. Néha megfúrok másokat vagy ártok a barátságainak.
Mindezekre viszont mindig volt okom és csak mint választ hajtottam végre. Sosem (és azóta) sincs bűntudatom miattuk.
Amiatt kérdezem, mert elmondtam pár ilyen ügyemet valakinek és azt mondja ez nem normális és szégyellnem kéne magam. (Nem szégyellem.)
Nekem olyan volt, hogy jelentkezett egy régi iskolai bullym a céghez, ahol én is középvezető vagyok. Ott találkoztunk is, próbált nagyba smúzolni, én is adtam alá a lovat, hogy jaj de jó újra látni. Aztán szóltam a HR-esnek, hogy a csávót ne vegyétek fel, mert egy megbízhatatlan link alak. És nem is vették fel. Jól esett. Aztán 2 héttel később összefutottam vele a kocsmában, ahol elpanaszolta, hogy nem vették fel. Én mondtam neki, hogy mennyire sajnálom, belül meg röhögtem, hogy "na, köcsög, így jártál😅"
Töredelmesen bevallom, hogy jól esett. Meg jól esett az, hogy kvázi már könyörgött, hogy segítsek neki. De mondtam neki, hogy nem tudok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!