Az mitől lehet, hogy lányként jobban érzem magam lányok társaságában, a fiúk mellett, meg feszélyezve érzem magam, meg sokkal gyanakvóbb is leszek?
Egyszerűen nem tudom, hogy hogyan kellene viselkednem mellettük, mennyit vesznek szimplán barátságosságnak és mi számít nekük már annak a kategóriának, hogy valamit akarsz tőlük
Azt még próbálom leküzdeni magamban, hogy egyszerűen kényelmetlenül érzem magam, ha a közelemben vannak, de nem merek barátságos, vagy kedves lenni, mert félek, hogy közeledésnek veszik, azt meg nagyon nem szeretném. Szóval a fiúk elkönyvelnek beképzeltnek, meg egoistának, vagy sznobnak, amiért kerülöm a társaságukat, vagy szimplán ignorálom. A legkissebb mértékben sincs bennem utálat, vagy bármi a férfiak iránt, sőt, sokakat az osztályban viccesnek meg jófejnek találok és mielőtt elkezdené valaki, nem vagyok meleg és nincs semmi baj az önértékelésemmel és a az énképemmel, félreértés ne essék, nem zavarban vagyok fiúk mellett, hanem egy aoutomatikis ridegség jön rám, rosszindulat feltételezése nelkül, és nem tudom mit kellene mondjak vagy ilyesmi
Ebben semmi különleges nincs.
A legtöbb lány szabadabb lányok társaságában.
Nem kötelező ismerkedned és beszélned sem nagyon a pasikkal. Ha meg akarnak többet, akkor te is elutasítod mint a többi több millió lány
Én is ilyen vagyok, az eddigi életemben úgy tapasztaltam, hogy a férfiak csak nőként képesek tekinteni rám, ami sosem tetszett.
Ez nem jelent egyet azzal hogy mindegyik automatikusan belém szeretett, vagy meg akart dugni, vagy akár csak kicsit is tetszenék nekik, - még csak nem is feltétlenül azt jelenti, hogy nyíltan lekezelőek vagy szexisták, de az ő szemükben a nő mindig csak "Nő" lesz, a férfi meg "Ember". Más nők társaságában nagyobb esélye van, hogy egy lapon vagyunk; az ő társaságukban inkább érzem embernek magam.
(és igen tudom most jöhet 6000 komment hogy na de én is másképp tekintek a férfiakra, mint a nőkre szóval pont ugyanolyan rossz vagyok... ez van, nem tudok rá mit mondani lol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!