Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Adolf Hitler- gonosznak...

Adolf Hitler- gonosznak született, vagy gonosszá vált?

Figyelt kérdés
2024. febr. 5. 09:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
44%
És a hitlerezés mikor megy már ki?
2024. febr. 5. 14:49
 22/26 anonim ***** válasza:
45%

"És a hitlerezés mikor megy már ki?"

A kérdést nem én tettem fel, ezt felesleges nekem felróni.

2024. febr. 5. 15:29
 23/26 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy akkor egyetértesz velem. Vita letudva.
2024. febr. 5. 15:32
 24/26 anonim ***** válasza:

"Örülök, hogy akkor egyetértesz velem. Vita letudva."

Nem értek egyet veled, csak azt mondtam, hogy teljesen irreleváns volt a megjegyzésed. Ezzel együtt vita letudva - már ha azt vitának lehet nevezni, ha valaki kijelenti, hogy a másikkal nem hajlandó vitázni.

2024. febr. 5. 16:50
 25/26 anonim ***** válasza:
Na álljon meg a menet. :O Akkor miért írogattad, hogy a "hiányos történelmi ismereteid" miatt nem állsz készen erre a vitára?
2024. febr. 5. 17:04
 26/26 anonim válasza:

Hitler elég rosszul volt nevelve. Az apja verte őt, nem is kicsit. Az egyik öccse meghalt, aztán ő megváltozott. Aztán mind2 szülője is meghalt. Az annyával közeli és erős kapcsolata volt. Pár évvel később Bécsben hajléktalan volt. Az első világháborúban is szolgált katona ként, ahol többször is megsebesült. Festő akart lenni, de nem vették fel a művészeti iskolára.

Ezek alapján nem, nem úgy született.

U.i: ez nem azt jelenti hogy bármi amit tett az megbocsáltható. Nyilván, szörnyű dolgokat csinált, és a fiatalkora erre nem mentség. Az előző paragrafus csak azt bizonyítja hogy nem gonosznak született. A körülmények tették azzá.

(bocsánat ha valamit rosszul fogalmaztam. Nem szoktam erről magyarul írni)

2024. jún. 1. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!