Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ciki lenne, hogy lassan 23...

Ciki lenne, hogy lassan 23 éves lányként szinte mindig elkísérem anyukámat vásárolni?

Figyelt kérdés
Bárkinek mesélem, csak fura nézéseket kapok😅. Pedig imádom anyumat elvinni bevásárolni, nézelődni vele meg segíteni neki. Kis közös program, teljesen kikapcsol. De nem is igazán látok velem korúakat a szüleikkel látni boltban, ezért fordult meg a fejemben hogy ez fura lenne-e.

febr. 3. 19:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem ciki.
febr. 3. 19:45
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
36 vagyok,minden héten megyünk vásárolni :D
febr. 3. 21:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
21 vagyok, bár egy városban laknánk anyuval, hogy megint minden egyes nap együtt menjünk le akár csak egy kiló kenyérért… csakis vele tudom elengedni magam ruhavásárlás közben pl, kész terápiával ér fel. a többiekkel ne foglalkozz, akarnának ők ilyen jó anya-lánya viszont. becsüld meg, amíg vele járhatsz boltba <3
febr. 3. 22:30
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem kiskamasz vagy kérdező, szokj le arról, hogy azon gondolkodsz, hogy mások szerint mi ciki vagy sem.

El nem tudom képzelni, hogy miért lenne ciki az, ha a családtagok - főleg ha egy háztartásban élnek - együtt mennek vásárolni... vagy úgy egyébként, miért lenne az ciki, ha bárkivel a világon közösen járok boltba? :D

febr. 3. 23:21
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
ciki
febr. 3. 23:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lenne már ciki? Pont ez az hogy összeteheti a két kezét, hogy mellette van az anyja, mert van akinek már sajnos nem élnek a szülei.
febr. 4. 00:25
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha néha mész csak az nem ciki. Ha viszont sűrűn az már annak számít. Ha már nagyon idősek a szülők akkor meg tudom érteni. De nálad nem ez van gondolom.
febr. 4. 07:51
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Már a feltételezésed is ciki.

A legtöbb normális ember ha van ideje elkíséri az anyját.

Én hetente 1x elviszem vásárolni.

febr. 4. 09:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Most aki azt írja, hogy ciki azt nem igazán tudom megérteni, mert értelemszerűen az ember olyan emberekkel veszi körbe magát, akik nem kritizálják mindenféle hülyeség miatt. Ha meg mennek vásárolni, nyilván senkinek nem az lesz a legnagyobb problémája, hogy te anyukáddal vagy, azért a normális embereket ez nem érdekli, mindenki megy a saját dolgára. Egyébként kérdésedre válaszolva, egyáltalán nem ciki, sőt aranyos gesztus.
febr. 4. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!