Baj szerintetek, hogy ilyen vagyok?
16 éves vagyok és világ életemben mindig felnőttek körében töltöttem a legtöbb időt, kiskoromban sem szerettem a kortársaimmal játszani, persze nem is kerülhettem el őket teljesen, de amikor tehettem inkább vagy a nagymamámmal vagy a családdal voltam, vagy egyedül játszottam.
Mindig is olyan témák érdekeltek amik éppen aktuálisak voltak az engem körülvevő felnőttek között.
Mai napig ilyen vagyok, ettől függetlenül a suliban bárkivel tudok váltani pár mondatot, akár beszélgetni is, de nem igazán tudok önmagam lenni.
Például nem merek ott felhozni témát, mert nem tudom őket mi érdekli vagy miről beszélnek, és félek, hogy kiröhögnének akár a beszédstílusom miatt is.
Azt sem tudom elképzelni ha mondjuk hétvégente én is bandáznék az osztálytársaimmal, hogy én ott miről tudnék beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!