Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj szerintetek, hogy ilyen...

Baj szerintetek, hogy ilyen vagyok?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és világ életemben mindig felnőttek körében töltöttem a legtöbb időt, kiskoromban sem szerettem a kortársaimmal játszani, persze nem is kerülhettem el őket teljesen, de amikor tehettem inkább vagy a nagymamámmal vagy a családdal voltam, vagy egyedül játszottam.

Mindig is olyan témák érdekeltek amik éppen aktuálisak voltak az engem körülvevő felnőttek között.

Mai napig ilyen vagyok, ettől függetlenül a suliban bárkivel tudok váltani pár mondatot, akár beszélgetni is, de nem igazán tudok önmagam lenni.

Például nem merek ott felhozni témát, mert nem tudom őket mi érdekli vagy miről beszélnek, és félek, hogy kiröhögnének akár a beszédstílusom miatt is.

Azt sem tudom elképzelni ha mondjuk hétvégente én is bandáznék az osztálytársaimmal, hogy én ott miről tudnék beszélgetni.

2024. febr. 3. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány? Milyen témáid vannak? Egyáltalán nem baj, ha az ember a tinédzser éveit nem pazarolja el a hajnalig bulizással, illetve a tipikus hülyeségekkel. A mai tipikus fiatalok már beszélni sem nagyon tudnak miről egymással, hihetetlenek, nevetgélnek memeken kb ennyi.
2024. febr. 3. 18:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Lány vagyok egyébként. Tulajdonképpen tényleg minden érdekel ami a felnőtteket. És egyébként az is, ami a korombelieket, de valahogy abban a társaságban mégsem tudok kinyílni és csendes vagyok, felnőttek körében pedig egyből.
2024. febr. 3. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az életkorodnál sokkal komolyabb ember vagy, ez ennyit jelent.
2024. febr. 3. 18:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Sokat gondolkodom, hogy olyannak kéne lennem mint a kortársaim hiszen akkor biztos többen kedvelnének. Próbáltam is már "betanulni" a stílusukat úgymond, de nem ment (tudom, hogy ez nem is így működik), nagyon erőltetettnek éreztem.
2024. febr. 3. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
3.-nak igaza van. Érettebb gondolkodással rendelkezel. Erre legyél büszke! Sok korodbelit a tik-tok az instagram és a marháskodás érdekli. Ezért nem találsz nagyon beszélgetőpartnert a korosztályodban.
2024. febr. 3. 18:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat! Igazából csak azért zavar, hogy ilyen vagyok, mert tartok tőle, hogy mi lesz ha majd fiúkkal ismerkedem, hogy fogok beszélgetni, és mi van ha hülyének néznek majd emiatt.
2024. febr. 3. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok. te is írtad, hogy megpróbáltad, de nem kötnek le azok a dolgok amik a korosztàlyodat. Semmi baj. Nem kell mindenkinek ugyanazt szeretnie. A fiúk? Az egy szűrő lesz, hogy melyik értelmes hozzád, a gondolkodásodhoz, és ne ahhoz hogy hogyan nyomja egész nap a telefont, meg bulizzon meg hasonlók. Pont ezért jó, hogy más vagy. Jó eséllyel egy hasonló gondolkodású fiúval fogsz ismerkedni.
2024. febr. 3. 18:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is így voltam amúgy. Szüleim is mindíg büszkék voltak arra, hogy ha megyünk valahova és találkozunk az ismerőseikkel nem vagyok szótlan ugyan úgy résztveszek a beszélgetésbe velük kisgyerekkoromtól kezdve. Mostmár így 21 évesen van sok korombeli barátom, meg több idősebb is fiatalabbak nem nagyon.
2024. febr. 3. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!