Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem szeretik a fiatalok...

Miért nem szeretik a fiatalok manapság az igényes zenéket?

Figyelt kérdés

Nyilván ez a kérdésem el lesz könyvelve általánosításnak, de ha jobban megnézzük, van alapja. Az osztálytársaim szinte mind ezeket az undorító, káromkodós rap számokat hallgatják, vagy az idétlen, semmitmondó popelőadók valamelyikét. Én nem akarom leszólni senkinek sem a zenei ízlését, de nem hiszem, hogy örökké káromkodós zenét kéne hallgatniuk, még ha ettől menőnek is hiszik magukat. A hiphop nagyon nem az én stílusom, de nyilván ebben a műfajban is van igényes alkotás, de valahogy nem az ilyet preferálják. Most nem magamat akarom fényezni, de én tudatosan keresem az igényes számokat, ezért már vagy 5-6 éve csak retro előadókat hallgatok, emiatt is kinéznek a többiek egy kicsit. Külföldi előadók közül a kedvenceim: Elvis Presley, The Beatles, The Rolling Stones, Led Zeppelin, The Beach Boys, Del Shannon, Bee Gees, ABBA, Silver Convention, de néha egy-egy Modern Talking szám is jöhet. A magyar előadókat se hagyjuk ki, ezek közül az Illés-Omega-Metro hármas, ami nálam nagyon ütött, de kedvenceim még: Komár László, Máté Péter, Zorán, Gemini együttes, Edda művek, Bikini, Karthago, KFT.

A fentebb említett előadók sokat letettek az asztalra, ugyanez nem mondható el a mai, felkapott popsztárocskákról, akiket majdhogynem isteni státuszba emel a fiatal rajongótábor.

A kérdésem nem provokáció, úgyhogy normális válaszokat kérek, nem akartam senkit sem megbántani!

febr. 3. 09:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Pl sokan szeretik a mulatóst, és az minden, csak nem igényes. Ezt én sem értem.
febr. 3. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!