Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van még olyan akinek soha nem...

Van még olyan akinek soha nem lehet jogosítványa és emiatt selejtesnek érzi magát és nem hagyja nyugodni a gondolat?

Figyelt kérdés

Pszichés beteg családból jövök, soha nem lehet jogsim

19 évesen érettségiztem, utána jött egy 2 éves depressziós időszak, utána nagy nehezen külföldön kezdtem dolgozni akkor nem kellett a jogsi

Azóta sajnos itthon vagyok már, lassan 30 éves és bár jelenleg nem dolgozom mert megint nagyon durva szorongó depresszív szakasz van, de nagyon fáj hogyha mennem kell valahova akkor busz, metró...

Látom hogy milyen hülye embereknek is van jogsija

Most őszintén, Győzike, Bea asszony, ismerek még az iskolából is nagyon ostoba embereket akinek van jogsijuk és saját autójuk is

Rengeteg szerintem nagyon egyszerű embernek akiknek még az érettségi sincs meg, vezetni tudnak és autójuk is van...

Számomra elképzelhetetlen hogy vezetek, már a gondolattól is jön a pánik, ajulas...

ehhez képest annyi milliárd embernek meg olyan könnyen megy

Annyira rossz és ciki belegondolni hogy ha végre újra munkába is tudnék állni, várhatom majd a buszt mint 17 évesen a gimibe tartva...

Hogy megy ez ilyen sok embernek ennyire könnyen?

Hogy ne legyen kisebbségi komplexusom?

febr. 2. 17:15
1 2
 11/13 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Érettségi nem volt elég, hogy értelmesen válaszolj?

Kerékpároztál már életedben?

Én azzal kezdtem valamikor, utána autós lettem több évtizedre, de ma már gyakran visszatérek a drótszamárra is.

Manapság több a kerékpárút, vannak előnyei is. Ugyanakkor az autózás sem olyan már, mint régen. Vannak parkolási nehézségek stb.

Ráadásul részegen kerékpározni sokkal jobb, ezért is járok barátnőhöz kerékpárral.

(Nyilván ez vicc, soha az életben nem próbáltam még részegen autózni, mielőtt valaki kiforgatná.)

Pedig szerettem vezetni, a sebesség élvezete, meg ilyenek, nagyon jó dolog. De egy idő után még erre is rá lehet unni.

Téli vezetés, uralom a csúszós úton. Kedvenc trükköm (női utassal főleg érdekes), havas úton, tolatásból hirtelen visszapördítem az autót ellentétes irányba, nagyon jó.

Jeges út, ónos eső borzalom, de egyszer azt is ki kell próbálni szerintem. Csak lehetőleg nem drága autóval, mert ott aztán akármi lehet.

febr. 3. 03:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Birjál ki még pár évet, aztán az önvezető autók, ugyis feleslegessé jelentéktelenné teszik az emberi vezetést.
febr. 3. 06:08
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Pszichés alapon nekem se lehet jogosítványom, de attól még vezetek.

Szóval rettegjetek.

:))))))))))))))

febr. 3. 06:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!