A magyarok miért szeretik ennyire ezeket az idétlenkedős reggeli rádióműsorokat?
Néhány éve bekerültem egy irodába, ahol főleg mérnökök között dolgozom, tehát azt sem lehetne mondani, hogy igénytelen, egyszerű emberek között lennék.
Mégis minden nap 10-ig bömböl a Bochkor. Bochkor szegény sosem volt egy professzor, semmivel sincs igazán képben, még az angolkiejtése is elég vicces, de nem is ez a legnagyobb baj, hanem hogy a "humora" nem humor, hanem idétlenkedés, másokon élcelődés. Tényleg olyan a műsor, mint ha átlagnál max. egy fokkal értelmesebb, pökhendi emberek részegen vicceket mesélnének egymásnak.
Valamiért mégis ez az egyik legnépszerűbb reggeli műsor. Tudom, hogy a magyarok alapvetően nem az igényességükről híresek, de számomra akkor is felfoghatatlan, hogy még okosabb emberek közül is sokan szeretik őket.
"Csak zenét engednék vagy csendet."
Ahogy mondod! Te vagy az én emberem!
És milliókat tesznek zsebre a sok idétlen f@szságért!
Erre még én is képesebb vagyok, ha gyenge pillanatomban találtok!
Ha csak meghallom, már menekülök! Szomorú, hogy erre van igény és ezért a táska fosért, amit műsornak mernek nevezni, még fizetést is kapnak.
Nem vagyok diplomás, de számomra ez akkor sem színvonal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!