A magyarok miért szeretik ennyire ezeket az idétlenkedős reggeli rádióműsorokat?
Néhány éve bekerültem egy irodába, ahol főleg mérnökök között dolgozom, tehát azt sem lehetne mondani, hogy igénytelen, egyszerű emberek között lennék.
Mégis minden nap 10-ig bömböl a Bochkor. Bochkor szegény sosem volt egy professzor, semmivel sincs igazán képben, még az angolkiejtése is elég vicces, de nem is ez a legnagyobb baj, hanem hogy a "humora" nem humor, hanem idétlenkedés, másokon élcelődés. Tényleg olyan a műsor, mint ha átlagnál max. egy fokkal értelmesebb, pökhendi emberek részegen vicceket mesélnének egymásnak.
Valamiért mégis ez az egyik legnépszerűbb reggeli műsor. Tudom, hogy a magyarok alapvetően nem az igényességükről híresek, de számomra akkor is felfoghatatlan, hogy még okosabb emberek közül is sokan szeretik őket.
14:
Nem zavarja őket, de ez kis cég, és csak páran vannak. A főnököm az autóban is folyton rádiót hallgat.
Mivel rajtam kívül mindenki szereti őket, kénytelen vagyok én is elviselni. Amúgy először azt hittem, viccelnek, mikor mondták, hogy Bochkort fogunk hallgatni. Mérnököktől mégis többet várni az ember….Azt még megértem, hogy raktárban vagy fodrászatban hallgatják.
10:
Ez az, ami számomra is felfoghatatlan. Oké, hogy Bochkor egy meglehetősen buta ember, ahogy a többiek sem IQ bajnokok, de felnőtt emberek. 13 évesektől még elmegy ez a cikiző, másokat gúnyoló „humor”, de felnőttektől marha kínos.
23.
Gondolom valami öregemberek a kollegáid is.
27:
Én vagyok a legfiatalabb, ők 45-60 között vannak.
29:
Igen, ezt is észrevettem, hogy a Retro gyakorlatilag a nosztalgiázó idősekből él, akiket nem zavar, hogy ugyanaz 40 szám meg egyfolytában, csak mert "ezeken nőttem fel".
Hadd tartsam már ezt igénytelenségnek, mert az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!