Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy viseled ha evés közben...

Hogy viseled ha evés közben zavarnak meg?

Figyelt kérdés
Nagyon zavaró? Vagy hidegen hagy teljesen ?

2024. jan. 31. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul.
2024. jan. 31. 19:40
 2/10 -Belthazor- ***** válasza:
100%
Nem zavar,tudom folytatni utána. Viszont amikor az esti punnyadós, vagy alvós állapotbomból nem szeretem ha ki vagyok zökkentve, nagyon hülye tudok lenni.
2024. jan. 31. 19:41
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Evés közben nézek valamit mindig, ilyenkor nem az evésben zavarnának meg, az nem érdekel, hanem a sorozatnézésben. De nem szoktam ilyenkor telefont felvenni vagy ilyesmi.
2024. jan. 31. 19:48
 4/10 anonim ***** válasza:
71%

Nehezen.

A gyerekem sportot űz belőle 😠

2024. jan. 31. 19:56
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Én nehezen. Keveset eszem és csak napi kétszer. Kalória deficitet tartok és ezt a két étkezésemet szeretném kiélvezni amennyire lehet. Utálom, ha közben zavarnak meg.
2024. jan. 31. 20:09
 6/10 Metionin ***** válasza:
92%
Nehezen. Sokáig csak rohanva tudtam enni, mert csak arra volt időm, miután annak az időszaknak vége lett, megfogadtam, hogy a kaja szent és senki nem baszogathat evés közben.
2024. jan. 31. 21:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Munkában rosszul viselem, mert általában, mire hagynának visszatelepedni a kajámhoz, az már addigra rég kihűlt, melegíthetem újra, és közben megint történik valami...

Otthon nem zavar.

2024. febr. 1. 01:32
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul, ezért utálok társaságban enni.
2024. febr. 1. 08:25
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon felbasz, egy pillanatra a világ összes kínzásáról elfantáziálok az illetővel kapcsolatban, nagyon bunkónak tartom azt ha valakin látod, hogy épp eszik, és pont akkor mész oda zavarni a kérdéseiddel meg fszságaiddal.. Aztán veszek egy nagy levegőt és lenyugszom :D
2024. febr. 1. 10:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul. Főleg munkahelyen.

Mindig azt mondom az illetőnek: Ne állj a nazgul és a prédája közé...

2024. febr. 1. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!