Mekkora fokú igénytelenségre vall az, ha érzem magamon, hogy büdös vagyok viszont lusta is vagyok elmenni zuhanyozni ?
Figyelt kérdés
Nem vagyok dögkútszagú de érzem magamon, hogy zuhanyozni kellene csak most lusta vagyok hozzá .2024. jan. 30. 11:52
11/28 anonim válasza:
Igénytelen vagy. Ha már érzed a szagodat, zuhanyozni kell, akkor is ha egyedül vagy. Mert ha nem, akkor nagyon könnyen belecsúszol a depresszióba. Legyen már tartás benned.
12/28 anonim válasza:
Csak irigy vagy, azért fogalmaztàl meg kritizálò szavakat.
Ez megbocsàthatò és nincs harag.
13/28 anonim válasza:
ha más emberek között is ilyen vagy, az maximális igénytelenség. ha csak otthon, egyedül, az semmi.
14/28 anonim válasza:
Nekem tegnap nem volt kedvem tusolni, aztán megszagoltam a pólómat és takarodtam befelé a zuhany alá, pedig egyedül vagyok és depressziós.
15/28 anonim válasza:
Teljesen jó szomszédunk is heti 2X fürdött általában
16/28 anonim válasza:
9: Az igényesség ott kezdődik, hogy nem mások miatt ápolod magad, hanem magad miatt.
17/28 anonim válasza:
Ma voltam ügyet intézni. Egy nő utánam jött be, megcsapott a szaga. Olyan volt mint a hajléktalanoknak. Gondolom ő se fürdött egy ideje.
Akinek ez elfogadható, hajrá! Szerinted mennyire számít igénytelenségnek ha büdös vagy? Alap, hogy ápolt az ember.
19/28 anonim válasza:
Ha napokig itthon vagyok egyedül és max a kisboltba futok le valamiért akkor nagy nehezen elmegy még. De hosszabb távon úgy, hogy jársz munkába vagy suliba. inkább már bátorság kell hozzá.
20/28 Szolovjov válasza:
Elég ha csak a kritikus helyeket mosod le a csapnál. Hónod alatt lomosod, máris fényévekkel jobb a helyzet. De elég lehet féktisztítós ronggyal is áttörölni, ezt még nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!