Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki hogyan vezeti le a stresszt?

Ki hogyan vezeti le a stresszt?

Figyelt kérdés
2024. jan. 29. 22:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%
sport
2024. jan. 30. 06:51
 12/21 anonim ***** válasza:
54%
Vásárolok, főzök ezekkel kényeztetem magam és megnyugszom. :)
2024. jan. 30. 09:19
 13/21 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom, nem vagyok stresszes. De lehet ez csak annak az eredménye hogy csinálok valamit amivel levezetem, csak nem jöttem még rá mi az :D
2024. jan. 30. 09:45
 14/21 Szolovjov ***** válasza:
30%
Berúgom a motort és megyek pár kört. A motorozás gyógyít.
2024. jan. 30. 11:42
 15/21 anonim ***** válasza:
35%
Lehet az is gyógyítana ha berúgod a motort, leállítod, és elmész futni.
2024. jan. 30. 12:01
 16/21 anonim ***** válasza:
46%

Elmegyek boltba és útközben beleverdesek random emberek fejébe vagy gyomronrugdosom őket .

Esetleg a pénztáros nőt megrázom a hajánál fogva .

2024. jan. 30. 12:04
 17/21 anonim ***** válasza:
50%

Ha van rá lehetőségem, akkor sport, mozgás, ha nincs ott és akkor, nos, akkor jön az egészségtelen ételek fogyasztása (édesség, (gumi)cukor, csoki formájában), ami később szép kipattogzást okoz.. Ha tehetem, akkor inkább igyekszem mihamarabb kibeszélni magamból, mostanában talán ez is a leggyakoribb. Megnyugtat, hogy kiadhatom.

Ha nagyon durva stressz alatt vagyok, és történik valami, olyankor azonban (bármennyire szégyellem), még a mécses is el tud törni. Igyekszem visszafogni, de nem mindig megy, hiába nem vagyok az a sírós típus. Közben szeretek elvonulni, mert kicsiként sokszor megkaptam, hogy manipuláció miatt sírok... így, ha nem látják, még csak meg sem fordul az emberek fejében ilyent mondani/gondolni.

2024. jan. 30. 12:07
 18/21 anonim ***** válasza:
57%
Séta és főleg erdő és természetjárás. Különböző gyógynövényes teák és fűszerek célzott használata. Zene, film, játék, ezekben is elég jól el tudok merülni idővel, és teljesen kikapcsol, úgymond lehoz a stresszről. Ja és légzéskontrol! Ez is nagyon sokat tud segíteni, elsőre nem is gondolná az ember hogy mennyire, amíg meg nem tapasztalja úgy igazán a hatását.
2024. jan. 30. 12:41
 19/21 anonim ***** válasza:
Ki szavazta le a 18-at? Tök jókat írt.
2024. jan. 30. 15:06
 20/21 anonim ***** válasza:
37%
Utcai versenyzés, kábszizás, kábszizva lánybarátokkal lepedőgyürés.
2024. jan. 30. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!