Ráírsz egy ismerősödre, válaszol, de Te napokig meg se nézed, pedig elérhető vagy?
Aki ezt szokta csinálni, miért csinálja? Nyilván azért teszem fel a kérdést, mert most ezt tapasztaltam.
Gyakran elérhető az illető, online van, de rá se néz, pedig Ő keresett elsőnek, válaszoltam, de meg se nézi. Játszmázik? Meggondolta magát? Vagy ilyenkor mi játszódik le a fejében az ilyennek?
A telefon is oda van nőve a kezéhez, és nem elfoglalt ennyire. Mármint... 2024 van és Ő se egy barlangban él internet nélkül(gondolom).
Nem igazan szoktam ilyet csinálni.
De néha,amikor elfoglaltabb vagyok, nem válaszolok rögtön. Nem olyan hatalmas elfoglaltságra kell gondolni. Csak néha inkább offline szeretek élni és csak annyit nézek a telefononra,hogy épp végigpörgetem.
De lehet taktikai megfontolás is. Aki tetszik,annak direkt nem írok vissza rögtön,hadd rágodjon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!