Ráírsz egy ismerősödre, válaszol, de Te napokig meg se nézed, pedig elérhető vagy?
Aki ezt szokta csinálni, miért csinálja? Nyilván azért teszem fel a kérdést, mert most ezt tapasztaltam.
Gyakran elérhető az illető, online van, de rá se néz, pedig Ő keresett elsőnek, válaszoltam, de meg se nézi. Játszmázik? Meggondolta magát? Vagy ilyenkor mi játszódik le a fejében az ilyennek?
A telefon is oda van nőve a kezéhez, és nem elfoglalt ennyire. Mármint... 2024 van és Ő se egy barlangban él internet nélkül(gondolom).
8# ezt kifejtenéd bővebben ?
:)
Nem igazan szoktam ilyet csinálni.
De néha,amikor elfoglaltabb vagyok, nem válaszolok rögtön. Nem olyan hatalmas elfoglaltságra kell gondolni. Csak néha inkább offline szeretek élni és csak annyit nézek a telefononra,hogy épp végigpörgetem.
De lehet taktikai megfontolás is. Aki tetszik,annak direkt nem írok vissza rögtön,hadd rágodjon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!