Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan ember, akinek...

Van itt olyan ember, akinek eszméletlenül unalmas az élete?

Figyelt kérdés
Ha ilyen ember vagy, írd le mi az oka.

2024. jan. 25. 22:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én otthon töltöm a hétvégéket, mégis jobban élvezem magam mint az aki állandóan kirándul, majd arról panaszkodik a kollégáknak, hogy semmire nincs ideje, olyan gyorsan eltelik a hétvége.
2024. jan. 26. 07:23
 12/16 anonim ***** válasza:

"Ráadásul unalmas az életem, nincs is miről beszélgetnem"

Majd beszél a másik fél. Ha érdekel, jó, ha nem érdekel, bármikor (finoman) otthagyhatod.

2024. jan. 26. 08:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy sokan összekeverik az introvertált személyiséget a szociális fóbiással. Aki introvertált az szeret egyedül lenni is és megállja a helyét társaságban is, de hamar "lemerül" és ezért egyedül tud feltöltödni. Viszont attól még jók a szociális készségei és jól tud kommunikálni. Nem okoz neki gondot társas kapcsolatok fenntartása. Aki szociális fóbiás az kerüli az emberi kapcsolatokat, mert szorong tőlük. Lefagy és nem tud mondani semmit, mikor hozzászólnak és emiatt egy idő után zavarják is az emberek. Reménytelennek tartja, hogy lesznek barátai emiatt stb..
2024. jan. 26. 09:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha beszél. Ha nem, annak valószínüleg az az oka, h nem érdeklem, így magáról sem akar beszélni. Én ha néha belefutok olyan emberbe, aki “nem adja fel” és tolja a dumát, akkor egy idő után én is megnyílok és onnan már tök jól tudok beszélgetni. Eddig a pontig viszont hosszú kínos csendek lehetnek, ha a másik fél nem sokkal nyitottabb felém.

2024. jan. 26. 10:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, sajnos :(

A szociális életem egy nagy, kövér nulla, mivel nincsenek barátaim, se párkapcsolatom. Unokatesóimmal se jönnek össze a közös programok már egy jó ideje. Pedig egy jó darabig volt igényem, lendületem, erőm programokra, koncertekre, egyéb hasonlókra, csak nem volt kivel. Próbálkoztam azért egyedül is, mert nem szerettem volna lemaradni dolgokról, mert vártam valakire, bárkire.. de hiába gáz ezt beismerni, egyedül nem éreztem magam jól. Nem volt az igazi, hogy nem tudtam azokat a dolgokat másokkal *együtt* megélni, megtapasztalni.

Szóval egy ideje az életem az egyetem-munka-otthon háromszögből áll, bár az előbbi kettő összeolvadni látszik. Konkrétan semmi nem történik velem.

Barátok sorra koptak ki az évek alatt (általában párkapcsolatuk lett, és elsőként feledkeztek el rólam, vagy épp annyit változtunk, hogy nem volt meg a régi dinamika, és az "új önmagunkkal" már nem ment a dolog), párkapcsolatom pedig sosem volt még.

Pedig amúgy az a legfurább, hogy kapcsolatteremtés körül nincs gond; szinte bárhova megyek, onnan úgy jövök ki, hogy jóba lettem min. 1 új emberrel. A probléma ott van, hogy azon a helyen, ami összeköt minket, olyan, mintha legjobb barátok lennénk, minden klappol, de amint kikerülünk onnan, egyszerűen semmi sem marad abból.

Mindezek mellett pedig jócskán csalódtam emberekben is, és már nincs is kedvem, energiám ismerkedni, főleg, hogy azok nagyja is kudarccal végződik. Ördögi kör.

Nem is lepődnék meg, ha depressziót és/vagy szorongást diagnosztizálnának rajtam.

2024. jan. 26. 23:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Szociális életem nekem is 0 de nem amugy se szeretek emberek között lenni de amugy mindig elfogalalom magam valamivel és annyit nem szar ez életem
2024. jan. 27. 05:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!