Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz arról ha egy nő...

Mit gondolsz arról ha egy nő szép és nem sminkeli magát?

Figyelt kérdés

Szolidan sem, pedig lehet egy ízléses smink kihangsúlyozná még jobban a szépségét.

Ez számodra igénytelenséget jelent?

Vagy mit?

Nő vagy férfi válaszoló vagy?

2024. jan. 25. 21:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
63%

Soha nem sminkelek. Nem vagyok hú de szép, de csúnya sem.

Letojom ki milyennek lát. Én így fogadom el önmagam, nem akarok vakolattal szebbnek tettetni magam. Plusz egy csomó időt, pénzt elcsszni rá.

28\n

2024. jan. 26. 00:06
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem képzelek e mögé, - érezze magát így jól, ha neki így jó!
2024. jan. 26. 08:21
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Én nem sminkelem magamat. A szemöldököm van megcsinálva egyedül,az amúgy is dús szemöldököm tetoválassal van kiegészítve,hogy tökéletes formája legyen. De ezt nem szokták észrevenni. Én így jól érzem magamat végre. Huszonévesen arról szólt a fél napom,hogy jaj,nehogy elkenődjön a sminkem. Nyáron meg rohadt a smink alatt a bőröm,annyira utáltam. 30 éves korom óta nem sminkelek. Kisebb bőrhibáim vannak, de azok sem túl feltűnőek.

35/n

2024. jan. 26. 09:15
 24/29 anonim ***** válasza:
85%
Sose figyeltem hogy valakin van-e smink, föl se ismerném. Legfeljebb röhögök, ha valaki rémisztő bohocá maszkirozza magát.
2024. jan. 26. 09:20
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Pedig sokaknak van smink tetoválása, és ettől ok úgy érzik már "nem sminkelnek", pedig de..nem releváns kérdés, munkahelyen se ismerek egy nőt se aki ne sminkelne, legalább enyhén.
2024. jan. 26. 11:45
 26/29 anonim ***** válasza:
37%

Én szemöldök korrekció előtt se sminkeltem már. Tényleg kissé üresnek éreztem az arcomat. De már nem bírtam,hogy kenődő dolgok vannak a fejemen. Egyszerűen már undorodtam tőle, attól,hogy valami krém vagy por állagú dolog ül a bőrömön. A szemöldöktetoválásban az az áldásos,hogy nem kenődik. Az,hogy ki sminkel és ki nem, ki mennyire szép meg ki nem,az nem érdekel. Engem egyedül az érdekel,hogy ne kelljen trutyikat kenni a fejemre.

Hogy miért tartom mégis kicsit "többre", aki nem sminkel? Azért,mert rengeteg olyan nőt ismerek,aki szabályosan retteg attól,hogy smink nélkül lássák. Muszáj kenni valamit a fejükre,még ha csak egy pici bb krémet is. Hiába ugyanúgy beül az is a pórusokba,hiába kenődik néhány óra után. Nekik kell,mert nincs önbizalmuk. Ezek a nők frusztráltabbak is. Szóval leginkább sajnálom őket. Aki nem sminkel, az már eljutott egy szintre,levette az álarcát. A bőr hibái olyanok,hogy ha kijönnek, akkor úgysem tudod eltüntetni őket. Ha van egy pattanásod,az akkor is pattanás marad,ha rákensz egy adag alapozót. Ha van egy kis régi sebhelyed,az akkor is az marad,ha rákensz valamit. Tehát míg a testeden tudsz dolgozni, nem kell belenyugodni,hogy úgy néz ki, a bőrödet csak elfogadni tudod. (Persze táplálkozással és ápolással lehet valamennyit segíteni, de még a legtudatosabb ember sincs biztonságban a pattanásoktól,egyenetlenségektől.)

2024. jan. 26. 12:04
 27/29 Metionin ***** válasza:
69%
Semmit, mindenki annyit sminkel, amennyit akar, ha egyáltalán nem akar, akkor nem sminkel, csá. (Én nő vagyok, aki sminkel de anélkül sem problémás.)
2024. jan. 26. 13:10
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem sminkelek, maximum szemceruza és szempillaspirál. Nagyon megosztó a sminktéma. Aki még otthon sem bír meglenni smink nélkül, annak igénytelen vagyok. Nem egy lány mondta már, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy nem kell sminkelnem. Mondtam, ez senkinek sem kötelező. Nincsen patyolat bőröm, de miért takargassam?
2024. jan. 26. 17:27
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
28as,ugyanez..azt mondják (nálam szebb bőrű nők),hogy "ha ilyen bőröm lenne,mint neked,én sem sminkelnék"...holott egyáltalán nincs tökéletes bőröm. Sok nő önképzavaros.
2024. jan. 26. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!