Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz arról ha egy nő...

Mit gondolsz arról ha egy nő szép és nem sminkeli magát?

Figyelt kérdés

Szolidan sem, pedig lehet egy ízléses smink kihangsúlyozná még jobban a szépségét.

Ez számodra igénytelenséget jelent?

Vagy mit?

Nő vagy férfi válaszoló vagy?

2024. jan. 25. 21:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
57%

Az a jó ha a nő smink nélkül is szép

Például csodálatos arcú és testű egyik Emeriken szerelmem René Spiranac is nagyon szép smink nélkül is meg sminkkel is

Smink nélkül

[link]

Sminkkel

[link]

[link]

(De ott volt Sharon Stone is annak idején feltett magáról egy fotót ahol még csak 16 éves és majd elájult már akkor az ember tőle milyen szép nő volt aztán egyre csak jobb és jobb lett még 50 körül is nagyon komoly nő volt aki 30-nak nézett ki kábé)

16 évesen

[link]

Talán 40 körül

[link]

De felhozhatjuk Giselle Bündchent is smink nélkül vagy az összes Victoria Secret modellt, nagyon szépek smink nélkül is

2024. jan. 25. 21:57
 12/29 anonim ***** válasza:
62%
Bocsánat 41/F
2024. jan. 25. 21:57
 13/29 anonim ***** válasza:
90%

Nem vagyok smink ellenes, mert egy természetes smink ki tudja emelni az alapból szép arcot, viszont amikor fél kiló vakolatot ken magára valaki, és messziről fénylik az egész képe a sok szertől az elég gusztustalan nekem. Úgyhogy ha választanom kell, akkor inkább legyen 0 smink mint egy kisebb drogéria árukészlete. Illetve az sem utolsó szempont, hogy hosszú távon egészségesebb is a bőrnek ha nincs állandóan telemázolva. Az ilyen színes csili-vili sminkektől meg egyenesen kiráz a hideg. Elképesztően ízléstelennek tartom a csillámporos sminkeket, kékre meg lilára festett szemhéjjakat, méteres műszempillákat (aminek ha a nők tudnák a valódi eredetét, nem feltétlenül viselnék). És a hosszú műkörmöket is ide venném, habár az nem a smink része, de ha már a súlyos ízlésficamnál tartunk, érdemes megemlíteni ezt is.

F/23

2024. jan. 25. 22:00
 14/29 anonim ***** válasza:
28%
5-ös respect, végre valaki reálisan látja.
2024. jan. 25. 22:02
 15/29 anonim ***** válasza:
66%
Nő vagyok és sosem figyelem, ki sminkel és ki nem. Én ritkán sminkelek, akkor is visszafogottan, és nem érdekel, ki mit gondol.
2024. jan. 25. 22:03
 16/29 anonim ***** válasza:
48%

Semmit. Az én személyes véleményem az, hogy mindenki úgy és annyira sminkelje magát, hogy saját magának tetszen.

A pasiknak egyébként tényleg ennyire fontos a smink? (Lehet kiírok erről egy külön kérdést, de lássuk előbb a válaszokat.)

2024. jan. 25. 22:05
 17/29 anonim ***** válasza:
80%

Azt gondolom, hogy mázlista és valószínű nagyon rendben van magával.

26/N

2024. jan. 25. 22:07
 18/29 anonim ***** válasza:
89%
Nőként azt, hogy végre egy nő, akinek helyén van a szépérzéke, látja, hogy a sminktől nem tudna szebb lenni, mert már alapból tökéletesen (= eléggé) szép. És másnak se akarja mutatni magát, mint amilyen, nem hord álarcot.
2024. jan. 25. 22:10
 19/29 anonim ***** válasza:
74%

32N

Nem sminkelem magam én sem és a barátnőim sem. Nem gondolom, hogy ez igénytelenség, szerintem anélkül is szépek vagyunk (ha nem is modellkategória)

Nekem érzékeny a bőröm is és a szemem is, most azért, mert valakik szerint kihangsúlyozhatnék dolgokat, nem fogok szenvedni. A másik meg, hogy pl az esküvői sminkemben folyamatosan úgy éreztem, hogy koszos az arcom, pedig csak ugye a smink volt.

2024. jan. 25. 22:13
 20/29 anonim ***** válasza:
A természetes szépség a legjobb egy nőben. (Persze nincs ellenemre az sem, ha egy nő ízlésesen sminkeli magát.) 38F
2024. jan. 25. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!